Rutte en Macron dineren op Scheveningen

Scheveningen – Dinsdag ontving premier Rutte de Franse president Macron. Rutte nam de president mee naar het restaurant Cru in de Badhuisstraat op Scheveningen. Rutte ontving Macron, om onder andere te spreken over het voorstel van de Europese Commissie voor een herstelfonds voor landen die getroffen zijn door het coronavirus ( COVID-19) en over de meerjarenbegroting voor Europese Unie.

2 gedachten over “Rutte en Macron dineren op Scheveningen

  • 29/06/2020 om 12:32
    Permalink

    ik zie op het filmpje dat rondgaat dat hij zelf ook geen anderhalve meter houdt. Het is ook zeker niet nodig voor niet-risico groepen in de buitenlucht, maar kan die mantra dan ook stoppen aub, waar mensen gek gemaakt mee worden?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *