Bewoners Sleepnetstraat opgeschrikt door insluipers

Scheveningen – In de nacht van woensdag 20 op donderdag 21 april werden bewoners van een huis aan de Sleepnetstraat opgeschrikt door een onbekend persoon in hun woning. De politie heeft heel de ochtend onderzoek gedaan en komt graag in contact met getuigen.

Rond 04.00 uur kreeg de politie melding van een insluiper in een woning aan de Sleepnetstraat. Hierbij zijn beide bewoners gewond geraakt en moesten zij naar het ziekenhuis worden vervoerd.De politie heeft donderdagochtend uitgebreid sporenonderzoek gedaan in en rond de woning. De politie vraagt getuigen die iets gezien of gehoord hebben zich te melden via 0900-8844. Of anoniem via 0800-7000.

Om misverstanden te voorkomen, het onderzoek wat plaatsgevonden heeft aan Sleepnetstraat. staat volgens de politiewoordvoerder vooralsnog los van het onderzoek wat gedaan is in een voertuig aan de Pinkstraat.

Video

Foto’s vanaf de Sleepnetstraat.

  

Foto’s vanaf de Pinkstraat.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.