Zwaargewonden bij Woningbrand Katerstraat

Den Haag – Vanavond is Eén persoon zwaargewond geraakt bij een woning brand aan de katerstraat.

 

De brand in het centrum van Den Haag brak rond tien voor zeven uit in de woonkamer van de woning, brandweereenheden van kazernes Archipel en centrum kwamen met spoed ter plaatse.

omdat er bij aankomst van hulpdiensten bleek er minimaal Eén persoon zwaargewond was geraakt, naast dat de politie en brandweer werden gealarmeerd werd ook een ambulance en het mobiel medisch team (MMT) gealarmeerd. het zou gaan om de bewoonster van het brandadres zij zou slecht ter been zijn en heeft daarom misschien moeite gehad om op tijd weg te komen.

de brandweer schaalde in korte tijd op naar het sein “grote brand”  er werden meerdere woningen ontruimd,

rond half acht is het zwaargewonden slachtoffer door de brandweer door middel van een hoogwerker naar beneden gehaald. het slachtoffer is rond 20:00 uur met spoed (A1)  en onder motorbegeleiding van de politie naar het ziekenhuis vertrokken.

 

het brandadres zou onbewoonbaar zijn na de brand. omliggende huizen zijn gecontroleerd op aanwezigheid van evt rook of koolmonoxide.

de politie en specialisten van de brandweer stellen een onderzoek in naar de gebeurtenis van de brand niet dat er aanwijzingen zijn dat het om een misdrijf gaat. maar dat heeft er me ete maken met de ernst van de verwondingen van het slachtoffer.

 

Foto`s

 

  •  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.