politie pakt verdachten op voor meerdere vergrijpen

Scheveningen – Donderdagochtend 27 januari kreeg de politie via 0900-8844 een melding dat er in de buurt Oud Scheveningen een man in een auto zat die duidelijk onder invloed zou zijn. De motor en verlichting van de personenauto stonden volgens de melder aan. Agenten keken in de omgeving uit naar de betreffende auto en troffen deze met bestuurder rijdend aan op de Kolenwagenslag. Uit een afgenomen speekseltest op straat bleek dat de verdachte, een 38-jarige Hagenaar, onder invloed was van verdovende middelen. Hierop is de man aangehouden en is er een bloedonderzoek afgenomen. Kort daarna bleek dat deze man ook verdachte is van een mishandeling in de relationele sfeer. De officier van Justitie gelastte daarom direct zijn aanhouding in deze geweldszaak. De man zit dus nog vast en wordt verhoord.

Daarbij ontvingen de politie die zelfde ochtend een melding dat er een vrouw door een man mishandeld zou zijn in een woning aan de Windasstraat te Scheveningen . Agenten betraden ter hulpverlening de woning troffen daar het slachtoffer aan. Direct werd aan het slachtoffer door hulpverleners eerste hulp verleend. Agenten zagen in de woning opvallend veel goederen liggen en er ontstond een vermoeden dat dit om gestolen goederen ging. Diezelfde dag doorzochten agenten, onder toezicht van een rechter-commissaris en op vordering van de officier van justitie, de woning. Hierbij zijn goederen in beslag genomen. De 32-jarige bewoonster van de woning, tevens het slachtoffer in de mishandelingszaak, is hierbij aangehouden voor heling. Zij zit vast aan een politiebureau en wordt gehoord. De politie onderzoekt de zaak.

Ook wordt de 38-jarige man die vast zit voor de mishandeling wordt verdacht van heling.

dit item kwam tot stand via onze Tiplijn ( 06 – 82932837 )

Video ( volgt ) :

Foto’s :

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.