Steekpartij bij Shell Houtrustweg

Den Haag – Bij een steekincident bij een Shell tankstation op de Sportlaan is vanavond een persoon gewond geraakt.

Het steekincident vond om even na half zes plaats. 

Bij het steekincident raakte één persoon gewond. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft op het terrein van het tankstation een Plaats Delict (PD) afgezet. 

Voor zover bekend is er één aanhoudingen verricht.

Terwijl agenten bezig waren bij de locatie van de Steekpartij aan de Houtrustweg / Sportlaan. werd de Meeuwenstraat in Duindorp afgesloten om dat daar iemand was gezien met mogelijk een vuurwapen op zak. het Rapid Respons team onderdeel van het ( AT ) heeft in een woning aan de Meeuwenstraat. een instap gedaan tijdens deze instap is niemand aangetroffen de politie heeft de woning verzegeld en de zaak over gedragen aan de District Recherche . Of de steekpartij hier mee te maken had is vooralsnog onduidelijk.

Update 13-12-2021

De politie heeft zojuist laten weten dat er Een 32-jarige man uit Den Haag zondagavond 12 december gewond is geraakt bij een steekincident.

Meerdere mensen zagen zondagavond omstreeks 17.30 uur bij een woning aan de Meeuwenstraat in Den Haag ruzie. Daarbij ontstond een worsteling en één persoon is met een mes gestoken.

Agenten troffen het slachtoffer aan bij een tankstation aan de Sportlaan. Hij is door ambulancepersoneel behandeld en naar het ziekenhuis gebracht.

Twee verdachten zijn aangehouden. Een van hen is bij de woning aan de Meeuwenstraat door het Rapid Respons Team aangehouden aangehouden en de ander in Voorhout. Het gaat om twee mannen (46 en 58 jaar) uit Den Haag.

Video :

Foto’s :

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.