Scooterrijder gewond na eenzijdig ongeval Kanaalweg

Scheveningen – In de nacht van zaterdag 23 oktober op zondag 24 oktober is een scooterrijder gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval. Omstreeks twee uur werden meerdere hulpdiensten gealarmeerd waaronder het Mobiel Medisch Team (MMT).

Buurtbewoners hoorden een enorme knal in de straat en gingen op onderzoek uit. Op straat troffen zij een jonge scooterrijder die tegen een geparkeerde auto was aangereden. Buurtbewoners hebben direct 112 gebeld. De hulpdiensten waren snel ter plaatsen en hebben de scooterrijder gestabiliseerd tot het ambulancepersoneel er was.

Het ambulancepersoneel heeft de scooterrijder onderzocht op straat en hierna is besloten het MMT te annuleren. Zij zijn niet ter plaatsen geweest. De scooterrijder is gefixeerd in een vacuummatras en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Daar zal door een arts bloed worden afgenomen om te kijken of de bestuurder onder invloed was van alcohol of drugs.

Video ( Volgt ):

Foto’s :

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.