twee gewonden bij Steekpartij Harstenhoekstraat

Scheveningen – Bij een steekpartij aan de Harstenhoekstraat op Scheveningen zijn vanavond twee mannen gewond geraakt. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse. Toevallig passerende rechercheurs hebben eerste hulpverleend en hebben direct collega’s geïnformeerd over de steekpartij.

Even voor half twaalf ging het mis. Nadat de steekpartij had plaats gevonden werden direct meerdere hulpdiensten gealarmeerd.

De twee slachtoffers lagen bebloed op straat onder de tramtunnel. Zij zijn onderzocht en zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Een van de twee slachtoffers is in zijn been gestoken met een scherp voorwerp.

Volgens een getuigen zou vooraf aan de steekincident twee mannen voorbij gelopen zijn en zou er wat geroepen zijn naar de twee slachtoffers. Toen de twee slachtoffers op de grond lagen zijn zij nog een paar keer tegen het hoofd geschopt en geslagen. Een van de slachtoffers is tijdens de steekpartij beroofd van zijn spullen.

De politie heeft nog in de omgeving met een speurhond gezocht naar eventuele bewijs materiaal. Het is nog onbekend of er wat gevonden is.

Foto’s

Een gedachte over “twee gewonden bij Steekpartij Harstenhoekstraat

  • 28/06/2022 om 20:44
    Permalink

    Hello there, I found your website via Google while searching for a related topic, your web site came up, it looks great. I have bookmarked it in my google bookmarks.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.