Vluchtelingen boot aangespoeld op Zuiderstrand

In de vroege ochtend van donderdag 30 september is er op het Zuiderstrand een RIB aangespoeld gevuld met reddingsvesten.

Er was woensdagmiddag op zee al een zichtmelding geweest van de vluchtelingenboot. De reddingboot van de KNRM heeft enige tijd rondgevaren voor de Scheveningse kust op zoek naar de RIB, maar het vaartuig bleef onopgemerkt.

Donderdagochtend vroeg is de RIB op het Zuiderstrand aangespoeld. Het is nog onduidelijk of er nog opvarenden op de RIB waren toen deze op het Scheveningse strand belandde en waar die eventueel naar toe zijn verdwenen. 

De KNRM heeft het vaartuig van het strand gehaald onder toeziend oog van de politie.

Foto : Politie Scheveningen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *