Duindorp heeft evenementenvergunning binnen

Duindorp – Het werd misschien al duidelijk, maar nu is het grote moment dan eindelijk daar. Na twéé lange jaren zonder vreugdevuur hebben wij zojuist van burgemeester Jan van Zaanen de evenementenvergunning uitgereikt gekregen die een vreugdevuur dit jaar mogelijk moet gaan maken!

Deze vergunning heeft ons als organisatie veel tijd en moeite gekost, aangezien een evenementenvergunning voor ons een nieuwe uitdaging was. Wij hebben deze uitdaging aangenomen en zijn dan nu ook trots op het behaalde resultaat en de vooruitzichten op een gezellige week op het mooie Zuiderstand.

Wij willen dan ook via deze mogelijkheid gebruik maken om iedereen te bedanken die ons ondersteund heeft en tevens ook de gemeente Den Haag, waaronder Paul Verhoeff van de afdeling vergunningen en Hans van der Vet bedanken voor de duidelijke communicatie en het vertrouwen in ons als organisatie van dit evenement.

De vergunning die ons is verleend is een vergunning voor een evenement met een vreugdevuur van 1000m3. Een stuk kleiner dan dat we gewend zijn, maar wij als organisatie zijn ervan overtuigd dat wij er alles aan kunnen doen om het gehele evenement tot een succes te laten verlopen. Naast deze vergunning hebben wij de milieuontheffing ook al mogen ontvangen en is het voor ons alleen nog wachten op de Natuurvergunning vanuit de provincie.

Het verkrijgen van deze vergunning is voor ons een grote horde die wij moesten nemen, er staat voor ons nu bijna niets meer in de weg van een geweldig feest, waardoor wij ons nu keihard gaan focussen op de voorbereiding en uitvoering van onze plannen. Al dus de Organisatie van het Vreugdevuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.