Groot politie onderzoek Doorniksestraat

Den Haag – in De Doorniksestraat in Den Haag, waar rugbyster Renée (23) dood werd aangetroffen, is vandaag voor een groot deel afgesloten door de politie. De plek waar zij eind mei gevonden werd, wordt opnieuw onderzocht.

De 23-jarige Reneé uit Den Haag kwam daar om het leven. Een 41-Jarige Ferry T uit Den Haag die op maandag 24 mei aan de Treilerweg in Scheveningen door een zwaar bewapend Dienst Speciale Interventies ( DSI ) als verdachte is aangehouden zit vooralsnog altijd vast. De Hagenaar wordt verdacht van doodslag of moord en het verbranden van het Lichaam van Reneé.

De Doorniksestraat was daarbij voor in beide richting afgesloten. Inmiddels is de weg weer open voor het verkeer. Om te zorgen dat niemand het onderzoek belemmerde hingen er politielinten, Dit trok veel bekijkt van voorbijgangers.

Video :

Foto’s :

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.