Politie houdt verwarde man Op Houtrustweg

Den Haag – Donderdagnacht 17 juni heeft het arrestatieteam een auto klemgereden op de Houtrustweg in Den Haag. Bij de verkeerslichten met de Segbroeklaan werd een voertuig klemgereden door meerdere auto’s van het arrestatieteam.

Omdat de bestuurder van de auto niet meewerkte met de aanhouding heeft het arrestatieteam zowel de bestuurders als passagiers ramen ingeslagen. Hierna is de bestuurder uit de auto getrokken en onder controle gebracht op de grond en hier geboeid. 

Door de inzet van het arrestatieteam was de Houtrustweg enige tijd afgesloten, agenten in kogelwerende vesten zorgde in de tussentijd voor de veiligheid rondom het incident. De verdachte is door het arrestatieteam overgebracht naar het politiebureau. 

Agenten hebben enige tijd de auto doorzocht, hierbij werden in de kofferbak twee koffers aangetroffen. In één van de koffers lag een kruisboog. In de andere koffer zat een luchtdrukwapen. Beide koffers zijn door de politie meegenomen. 

De auto is door een berger afgevoerd.

Foto’s , Video

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *