Haagse bos ontruimd na melding verdachte situatie

Den Haag – De Laan van Nieuw Oost-Indië in Den Haag is ter hoogte van het Haags Bos vanmiddag enige tijd afgezet geweest. Politiemensen, KMAR-personeel en leden van het Arrestatieteam kamde het bos uit ivm een ‘verdachte situatie’. Onbekend nog wat precies de ‘verdachte situatie’ is.

Tijdens het uitkammen van het Haagse bos werd ook de Politie helikopter ingezet om vanuit de lucht mee te kijken. ook werd er Gebruik gemaakt van politie paarden.

Agenten in en rond om het Bos droegen extra zware kogelwerende vesten. Rond half twee kwam de politie met de mededeling dat er niks is aangetroffen in het Bos en dat het bos weer toegang baar is voor een wandeling.

Foto’s .

Een gedachte over “Haagse bos ontruimd na melding verdachte situatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.