Politie doet onderzoek in woning na eerdere instap

DUINDORP – De politie , waaronder het team explosieven verkenning, heeft Donderdagavond een instap gedaan in een woning in de Pluvierstraat.

Er is nog niet bekend wat de reden van deze instap was en ook is er nog niet bekend of er een aanhouding is verricht.

Update 19-02-2021

Politie Medewerkers van Forensisch opsporing en Rechercheurs hebben heel de dag sporenonderzoek gedaan in en rond de woning waar gisteren een instap geweest is een woordvoerder van de politie kon ons nog niks vertellen wat er zich heeft afgespeeld.

Later meer.

Update 01-03-2021

De politie heeft laten weten de instap hebben gedaan naar aanleiding van een melding donderdag dat iemand tegen zijn wil is vastgehouden en geld moest afgeven. Vervolgens is de politie gewaarschuwd en zijn wij naar de Pluvierstraat gegaan. In Rijswijk hebben wij twee verdachten aangehouden. Het onderzoek loopt op dit moment.

Foto’s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *