Politie doet onderzoek na aantreffen overleden persoon in woning

Duindorp – De politie heeft Vrijdagmiddag 12 Februari 2021 in een woning aan de Pluvierstraat in Den Haag een overleden persoon aangetroffen. Meerdere politiewagens, waaronder twee van de Forensische Opsporing, kwamen ter plaatse voor onderzoek.

Een politiewoordvoerder kon ons nog niets vertellen of het om een misdrijf ging of om een Natuurlijke overlijden.

Update 15-02-2021

De politie heeft laten weten dat de overleden persoon die op Vrijdag 12 Februari jongstleden is aangetroffen in een woning aan de pluvierstraat niet omgekomen is door een misdrijf, dat houdt in dat het om een natuurlijke overlijden gaat.

Wij wensen de betrokkenen veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Foto’s

Een gedachte over “Politie doet onderzoek na aantreffen overleden persoon in woning

  • 26/06/2022 om 14:02
    Permalink

    Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I’ve truly enjoyed browsing your blog posts. In any case I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.