Jongen raakt met voet bekneld onder hek tijdens het Sleeën

Scheveningen – Een jongen is Donderdagmiddag gewond geraakt nadat hij met zijn voet bekneld kwam te zitten onder een hek aan de Cremerweg.

Rond 13:10 ging het mis tijdens het afdalen van een dijkje , toen het slachtoffer de weg overschoot met zijn slee en met zijn voet doorschoof onder het hek. De jongen kwam stevig vast te zitten en kon er met zijn voet niet meer onder vandaan komen.

Een ambulance en de brandweer kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Brandweerlieden hebben met behulp van hydraulisch gereedschap het hek deels kapot geknipt om de jongen uit zijn benarde positie te bevrijden. Hij is in de Ambulance na gekeken maar hoefden niet vervoerd te worden.

Foto’s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.