Boek Presentatie Richard de Mos

Den Haag – Vandaag Presenteerde Richard de mos zijn Boek Mijn Verhaal.

Het eerste Boek draag ik op aan mijn moeder die helaas overleden is aldus de mos tijdens de prestatie. Is het boek is onder andere te lezen hoe Het Openbaar Ministerie (OM) de Haagse oud-wethouders Richard de Mos en Rachid Guernaoui verdenkt van deelneming aan criminele organisaties met enkele vastgoed- en horecaondernemers, schending van hun ambtsgeheim, meineed en corruptie.

de Mos doet in ‘Mijn verhaal’ een boekje open over het corruptieonderzoek, zijn werkwijze als politicus en zijn omgang met en opvatting over zijn voormalige collega’s op het stadhuis.

Hij gaat er in zijn boek bij tijd en wijle met een gestrekt been in. De partijleider van Hart voor Den Haag/Groep de Mos vindt dat hij in zijn recht staat. De Mos: ‘Ik ben neergezet als de Don Corleone van Den Haag en toen is er niemand voor mij gaan staan. Dit is mijn verhaal.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.