Zeer rustige jaarwisseling in Duindorp

Duindorp – De jaarwisseling in Duindorp is eergister, ondanks het verbod op de vreugdevuren, vooral rustig en sfeervol verlopen. Waar, volgens diverse calamiteitensite’s de brandweer meerdere malen uit heeft moeten rukken voor voertuigbranden, bleef het in Duindorp vooral gezellig met her en der een vuurton. Al was daar de volgende dag al bijna niet meer van te zien, want de wijk heeft goed z’n best gedaan om alles weer netjes achter te laten.

Een demonstratie van vooral kinderen op het Tesselseplein in de middag werdt druk bezocht. Diverse spandoeken gerelateerd aan het vreugdevuur waren zichtbaar. Door de drukte lukte het niet altijd om de regels met betrekking tot de afstand van 1,5 meter te handhaven, al heeft de organisatie van de demonstratie hier meerdere malen op aangedrongen.

Al met al dus een rustige jaarwisseling in de wijk.

Namens de redactie van Duindorp Online de allerbeste wensen voor 2021!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *