Verwarde Vrouw sticht brand bij eigen woning

Scheveningen – Aan de Jacob Mulderweg in Den Haag heeft omstreeks acht uur ‘s avonds brand gewoed bij de voorgevel van een woning.

Volgens buurtbewoners zou bij het brandadres een verward iemand wonen. Buurtbewoners geven aan dat zij sinds Oktober bezig is om iets te bouwen aan de voorkant van de woning, wat tegen de Regering is en tegen “demonen”. Ook had de vrouw vreemde verhalen over lijken en moorden.

De buurtbewoners geven aan dat ze zich zorgen maken om de vrouw en als gevaar zien voor zichzelf en de wijk. Ook heeft de vrouw gedreigd om auto’s in brand te steken van andere buurtbewoners de Vrouw is door de Politie meegenomen en overgebracht naar Opvang verwarde Personen ( OVP ).

Een gedachte over “Verwarde Vrouw sticht brand bij eigen woning

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.