Gewonde na steekpartij Reepstraat verdachte aangehouden

ScheveningenVanmiddag is een persoon gewond geraakt nadat er werd gestoken tijdens een straatfeest in de Hoekerstraat / Reepstraat.

De steekpartij vond om even over half vier plaats.

politie, ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam werden met spoed opgeroepen voor het incident.

Toen de ambulancedienst ter plaatse kwam, bleek de inzet van het MMT niet nodig. De inzet daarvan is dan ook geannuleerd.

Het slachtoffer is lopend de ambulance in gegaan, en is daarna met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Agenten hebben een gedeelte van de straat afgezet met lint. Voor zover bekend is er nog geen verdachte aangehouden. Wel zijn er in verschillende delen van de wijk naar hem gezocht.

 

Update 17:00 uur.

De politie heeft een zogeheten instap gedaan in een woning aan de Neptunusstraat. Daarbij is de deur geforceerd en hebben agenten de woning betreden maar er werd niemand aangetroffen in de woning.

tekst gaat door na foto’s

 

update 23:00 uur.

de politie heeft vanavond na aanleiding van een anonieme melding opnieuw een in stap gedaan in de woning aan de Neptunusstraat dit maal werd er een verdachte aangehouden.

 


 

Update 14-08-2023

de politie heeft laten weten dat het slachtoffer een 48-Jarige man uit Den Haag is en licht gewond raakte. Kort na het incident kwam de identiteit van de verdachte in beeld. Op zaterdagavond is de verdachte, een 44- jarige man uit Den Haag, in de Neptunusstraat aangehouden op zondag is de verdachte heengezonden met een dagvaarding. De verdachte zal zich op een later moeten verantwoorden bij een rechter.