Geparkeerde auto’s gaan in vlammen op Pellenaerstraat Scheveningen

Scheveningen – Aan de Pellenaerstraat in de Haagse wijk Scheveningen zijn zondagochtend 11 juni meerdere geparkeerde auto’s in vlammen opgegaan. Door de brand vatte ook een stuk van het duingebied vlam.

Even voor half negen ontdekte een voorbijganger dat er twee geparkeerde auto’s in brand stonden. Al snel werden de hulpdiensten gewaarschuwd. De brandweer kwam met spoed ter plaatse. Om te voorkomen dat de brand zich verder zou uitbreiden werd er opgeschaald naar middelbrand. Hierdoor werd kazerne archipel  opgeroepen.

Bij de brand raakten drie auto’s beschadigd. Een Volvo en een Jaguar brandden volledig uit.

Er wordt uitgegaan van brandstichting.

update 10:35

Vreugdenhil heeft de jaguar in een dompelcontainer gedaan en mee genomen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *