Duindorp SV verovert het periodekampioenschap in de 3e klasse na overwinning op Te Werve

HOUTRUST Duindorp SV heeft vandaag een belangrijke mijlpaal bereikt door het periodekampioenschap in de 3e klasse veilig te stellen. De spannende wedstrijd vond plaats op Sportpark Vredenburch tegen Te Werve, hetzelfde team waarmee Duindorp SV de finale van de Halve Maan Cup zal spelen.

Voorafgaand aan de wedstrijd stonden twee doelen centraal: Duindorp SV moest winnen om zich te verzekeren van de nacompetitie voor promotie, terwijl Te Werve moest winnen om de nacompetitie voor degradatie te ontlopen.

De wedstrijd begon veelbelovend voor Duindorp SV, want al binnen 5 minuten namen ze de leiding dankzij een doelpunt van Clay Hoekstra. Dit doelpunt zou lange tijd het hoogtepunt van de wedstrijd blijken te zijn.

Na de rust kwamen beide teams vol energie uit de kleedkamer, en binnen 5 minuten wist Te Werve de stand gelijk te trekken naar 1-1. De spanning was voelbaar, en de supporters keken tegelijkertijd naar een andere wedstrijd in de competitie. Als Verburch punten zou verspelen in hun uitwedstrijd tegen SV Houtwijk en Duindorp SV zou winnen, dan zou het periodekampioenschap binnen zijn. Helaas kwam het bericht binnen dat Verburch kort na de rust op een 2-3 voorsprong kwam.

Op Sportpark Vredenburch toonde Duindorp SV hun veerkracht en vechtlust, wat kenmerkend is voor het team dat al 17 wedstrijden ongeslagen is. Na talloze kansen was het uiteindelijk Benito Bodmann die de 1-2 op het scorebord zette.

Lange minuten volgden, aangezien beide wedstrijden blijkbaar een lange blessuretijd hadden. Uiteindelijk kwam het verlossende nieuws: Verburch speelde gelijk met 3-3 tegen SV Houtwijk, terwijl Duindorp SV met 1-2 zegevierde tegen Te Werve. Hiermee mag Duindorp SV zich de terechte periodekampioen van de 3e klasse noemen. Een buitengewone prestatie die veelbelovend is voor de nacompetitie en de aanstaande finale van de Halve Maan Cup.

Feest vierende spelers en trainers van Duindorp Svartholm behalen van periode titel.

( Foto : Pronk media )

Duindorp sv speler wint kopduel. ( Foto : Pronk media )
Duindorp sv speler probeert de bal te veroveren. ( Foto: Pronk Media )

2 gedachten over “Duindorp SV verovert het periodekampioenschap in de 3e klasse na overwinning op Te Werve

 • 30/09/2023 om 20:35
  Permalink

  Hi there! Someone in my Facebook group shared this site with us so I came to check it out.
  I’m definitely enjoying the information. I’m bookmarking and
  will be tweeting this to my followers! Superb blog and amazing design.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *