Leraar onwel geworden op strand van Scheveningen

Scheveningen – Op het strand bij Scheveningen is donderdagochtend 22 september een man aangetroffen. De man lag aan de waterkant.

Rond elf uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. Op het strand van Scheveningen ter hoogte van strandtent Naturel werd een man aangetroffen. De man heeft waarschijnlijk enige tijd in het water gelegen.

Meerdere hulpdiensten waaronder de traumahelikopter kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is enige tijd gereanimeerd. Uiteindelijk is de man met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De arts van het Mobiel Medisch Team is met het slachtoffer meegegaan.

Het slachtoffer bleek volgens omstanders een leraar te zijn die met enkele leerlingen op het strand aanwezig was. De leerlingen zijn opgevangen in de strandtent. Voor hen is slachtofferhulp geregeld. Ook heeft de gemeente geregeld dat de kinderen met een touringcar teruggebracht zijn naar hun school.

 

update 23-09-2022 : 

de school heeft bekend gemaakt. desondanks  alle snelle inspanningen van hulpverleners heeft  niet mogen baten. Wij wensen nabestaanden veel sterkte toe.

 

Foto’s : Duindorp online


 

Een gedachte over “Leraar onwel geworden op strand van Scheveningen

  • 05/12/2022 om 18:59
    Permalink

    Those are yours alright! . We at least need to get these people stealing images to start blogging! They probably just did a image search and grabbed them. They look good though!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *