Dieven stelen complete autolichten bij Haringkade

ScheveningenAfgelopen week waarschuwde politie basisteam Scheveningen er al voor dat er in de omgeving van de Cremerweg / Ver Huellweg dieven actief zijn , die het voorzien hebben op complete units van de verlichtingen van voertuigen.

Afgelopen nacht was het weer raak. Dit keer aan de Haringkade. Hier werd een Audi A3 compleet gestript van de units, zowel de voorkant als de achterkant zijn er uit gehaald. De eigenaar van de auto gaat aangifte doen bij de politie en zal vragen om getuigen of mensen camera beelden te melden bij hem.

Foto’s :

 

4 gedachten over “Dieven stelen complete autolichten bij Haringkade

 • 28/12/2022 om 17:07
  Permalink

  Undeniably believe that that you stated. Your favorite justification appeared to be on the internet the simplest factor to have in mind of. I say to you, I definitely get annoyed even as other people consider concerns that they just do not recognise about. You controlled to hit the nail upon the highest as smartly as outlined out the entire thing with no need side-effects , folks could take a signal. Will likely be again to get more. Thanks

  Beantwoorden
 • 13/12/2022 om 17:31
  Permalink

  This web site is really a walk-through for all of the info you wanted about this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and you’ll definitely discover it.

  Beantwoorden
 • 06/12/2022 om 10:47
  Permalink

  Admiring the time and effort you put into your blog and in depth information you offer. It’s great to come across a blog every once in a while that isn’t the same out of date rehashed material. Wonderful read! I’ve bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *