Man die vrouw mishandelde in woning aangehouden in Duitsland

Scheveningen  – Een 31-jarige man die wordt verdacht van een gewelddadige insluiping in een huis aan de Sleepnetstraat in Scheveningen  is afgelopen woensdag door de Duitse politie aangehouden. De 63-jarige bewoonster werd twee weken geleden zwaar mishandeld en ook haar 71-jarige man liep verwondingen op. De politie kwam de man op het spoor nadat er foto’s en beelden van hem werden getoond in de opsporingsprogramma’s Team West en Opsporing Verzocht.
De bewoners van het huis in de Scheveningse Visserijbuurt lagen in de nacht van 20 op 21 april te slapen, toen de vrouw ineens wakker schrok omdat er een man in haar slaapkamer stond. Die was via een openstaand raam binnengekomen en begon de vrouw vrijwel meteen tegen haar hoofd en in haar gezicht te slaan.
Ook de echtgenoot van het slachtoffer werd tegen zijn hoofd geslagen en raakte gewond, toen hij in een worsteling met de insluiper belandde. De man wist hem wel het huis uit te werken. De vrouw was bont en blauw en moest op meerdere plekken worden gehecht.

Foto’s van de verdachte

Toen een buurtbewoonster een aantal uur na het incident in de nabijgelegen Loggerstraat bij haar auto kwam, bleek dat daar een man in zat. Voor hij halsoverkop vertrok, maakte de vrouw een aantal foto’s van hem. Daarop was te zien dat de man gewond was en dat er bloed op zijn kleding zat. Mede hierdoor, maar ook door andere beelden en het verdere onderzoek dat is gedaan, zag de politie hem als verdachte van de gewelddadige insluiping aan de Sleepnetstraat.
Vanwege de ernst van het incident toonde de politie de foto’s en beelden vijf dagen later al in Team West en Opsporing Verzocht. Na de uitzendingen ontving de recherche diverse tips, waarbij de naam van de man werd genoemd. Hij werd in overleg met het Openbaar Ministerie internationaal gesignaleerd. Dit leidde ertoe dat hij woensdag in het Duitse Waldbröl kon worden aangehouden. Aan de Duitse autoriteiten is om overlevering van de 31-jarige man gevraagd

22 gedachten over “Man die vrouw mishandelde in woning aangehouden in Duitsland

 • 30/03/2023 om 09:09
  Permalink

  Woah! I’m really enjoying the template/theme of this website. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very difficult to get that “perfect balance” between usability and visual appearance. I must say you have done a fantastic job with this. Also, the blog loads extremely fast for me on Firefox. Excellent Blog!

  Beantwoorden
 • 30/03/2023 om 08:48
  Permalink

  What i do not realize is in fact how you are no longer really a lot more neatly-liked than you may be right now. You’re so intelligent. You understand thus significantly in terms of this subject, produced me individually believe it from a lot of various angles. Its like women and men aren’t fascinated until it¦s one thing to accomplish with Woman gaga! Your personal stuffs great. All the time deal with it up!

  Beantwoorden
 • 30/03/2023 om 08:32
  Permalink

  What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I’ve found It positively useful and it has aided me out loads. I’m hoping to contribute & assist other users like its helped me. Good job.

  Beantwoorden
 • 18/03/2023 om 23:29
  Permalink

  You have remarked very interesting points! ps decent website . “Enemies, as well as lovers, come to resemble each other over a period of time.” by Sydney Harris.

  Beantwoorden
 • 16/03/2023 om 01:07
  Permalink

  I’ve been exploring for a bit for any high quality articles or blog posts on this kind of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website. Reading this info So i am happy to convey that I’ve an incredibly good uncanny feeling I discovered just what I needed. I most certainly will make certain to do not forget this website and give it a look regularly.

  Beantwoorden
 • 13/03/2023 om 08:49
  Permalink

  I haven?¦t checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

  Beantwoorden
 • 13/03/2023 om 07:32
  Permalink

  Nice post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Extremely helpful info specifically the remaining section 🙂 I handle such information a lot. I used to be seeking this particular info for a very long time. Thank you and best of luck.

  Beantwoorden
 • 13/03/2023 om 05:31
  Permalink

  I believe other website proprietors should take this website as an example , very clean and good user genial style and design.

  Beantwoorden
 • 13/03/2023 om 04:13
  Permalink

  It is truly a great and helpful piece of info. I am happy that you just shared this helpful info with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

  Beantwoorden
 • 03/03/2023 om 13:11
  Permalink

  I enjoy you because of your entire hard work on this web site. My mum really likes setting aside time for internet research and it’s easy to understand why. We all hear all regarding the dynamic mode you create important steps via your blog and as well attract participation from some others on that theme and our girl is without a doubt being taught a great deal. Have fun with the remaining portion of the year. You have been doing a useful job.

  Beantwoorden
 • 28/02/2023 om 16:24
  Permalink

  you’re really a good webmaster. The website loading speed is amazing. It seems that you are doing any unique trick. In addition, The contents are masterwork. you have done a wonderful job on this topic!

  Beantwoorden
 • 28/12/2022 om 17:02
  Permalink

  I like what you guys are up also. Such smart work and reporting! Keep up the excellent works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my site 🙂

  Beantwoorden
 • 05/12/2022 om 18:52
  Permalink

  Good write-up, I am regular visitor of one?¦s blog, maintain up the excellent operate, and It’s going to be a regular visitor for a lengthy time.

  Beantwoorden
 • 23/11/2022 om 00:16
  Permalink

  Hiya, I am really glad I have found this info. Today bloggers publish just about gossips and internet and this is really irritating. A good blog with exciting content, that’s what I need. Thank you for keeping this web site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.

  Beantwoorden
 • 25/07/2022 om 21:07
  Permalink

  I love reading through and I believe this website got some genuinely useful stuff on it! .

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *