brand bij Bowlingcentrum Scheveningen

Scheveningen – vanavond omstreeks half zeven is er brand geweest bij bowling centrum Scheveningen aan de Gever Deynootweg. De brandweer werd gealarmeerd voor een OMS melding. Later werd de melding nacontrole brand. Er bleek brand te zijn geweest in een kantoortje in het bowlingcenrum dat gelegen is in de Palace Promenade. De beveiliging heeft de brand geblust. Tijdens de blus werkzaamheden heeft de beveileging rook ingeademd. Zij moesten worden nageken door het ambulance personeel. Na eninge tijd kon de beveiliger zijn werk hervatten. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

 

Foto’s :

 

 

4 gedachten over “brand bij Bowlingcentrum Scheveningen

 • 06/12/2022 om 08:51
  Permalink

  Greetings from Carolina! I’m bored to tears at work so I decided to check out your site on my iphone during lunch break. I love the information you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m surprised at how quick your blog loaded on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, very good site!

  Beantwoorden
 • 23/11/2022 om 13:52
  Permalink

  Hi there very nice website!! Guy .. Excellent .. Superb .. I’ll bookmark your site and take the feeds alsoKI’m glad to find so many helpful info right here within the put up, we need develop extra techniques on this regard, thanks for sharing. . . . . .

  Beantwoorden
 • 25/07/2022 om 20:44
  Permalink

  I will right away grab your rss as I can not find your e-mail subscription link or newsletter service. Do you have any? Kindly let me know so that I could subscribe. Thanks.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *