politie pakt verdachten op voor meerdere vergrijpen

Scheveningen – Donderdagochtend 27 januari kreeg de politie via 0900-8844 een melding dat er in de buurt Oud Scheveningen een man in een auto zat die duidelijk onder invloed zou zijn. De motor en verlichting van de personenauto stonden volgens de melder aan. Agenten keken in de omgeving uit naar de betreffende auto en troffen deze met bestuurder rijdend aan op de Kolenwagenslag. Uit een afgenomen speekseltest op straat bleek dat de verdachte, een 38-jarige Hagenaar, onder invloed was van verdovende middelen. Hierop is de man aangehouden en is er een bloedonderzoek afgenomen. Kort daarna bleek dat deze man ook verdachte is van een mishandeling in de relationele sfeer. De officier van Justitie gelastte daarom direct zijn aanhouding in deze geweldszaak. De man zit dus nog vast en wordt verhoord.

Daarbij ontvingen de politie die zelfde ochtend een melding dat er een vrouw door een man mishandeld zou zijn in een woning aan de Windasstraat te Scheveningen . Agenten betraden ter hulpverlening de woning troffen daar het slachtoffer aan. Direct werd aan het slachtoffer door hulpverleners eerste hulp verleend. Agenten zagen in de woning opvallend veel goederen liggen en er ontstond een vermoeden dat dit om gestolen goederen ging. Diezelfde dag doorzochten agenten, onder toezicht van een rechter-commissaris en op vordering van de officier van justitie, de woning. Hierbij zijn goederen in beslag genomen. De 32-jarige bewoonster van de woning, tevens het slachtoffer in de mishandelingszaak, is hierbij aangehouden voor heling. Zij zit vast aan een politiebureau en wordt gehoord. De politie onderzoekt de zaak.

Ook wordt de 38-jarige man die vast zit voor de mishandeling wordt verdacht van heling.

dit item kwam tot stand via onze Tiplijn ( 06 – 82932837 )

Video ( volgt ) :

Foto’s :

3 gedachten over “politie pakt verdachten op voor meerdere vergrijpen

 • 28/12/2022 om 17:02
  Permalink

  Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You obviously know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your blog when you could be giving us something enlightening to read?

  Beantwoorden
 • 23/11/2022 om 05:10
  Permalink

  Just about all of whatever you mention is astonishingly appropriate and it makes me ponder the reason why I hadn’t looked at this with this light before. This particular article really did turn the light on for me personally as far as this subject goes. But there is 1 point I am not really too comfy with and while I make an effort to reconcile that with the actual main idea of your issue, let me see just what the rest of the subscribers have to say.Very well done.

  Beantwoorden
 • 25/07/2022 om 20:28
  Permalink

  Hi, i think that i saw you visited my weblog so i came to “return the favor”.I am trying to find things to improve my web site!I suppose its ok to use some of your ideas!!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *