Steekpartij bij Shell Houtrustweg

Den Haag – Bij een steekincident bij een Shell tankstation op de Sportlaan is vanavond een persoon gewond geraakt.

Het steekincident vond om even na half zes plaats. 

Bij het steekincident raakte één persoon gewond. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft op het terrein van het tankstation een Plaats Delict (PD) afgezet. 

Voor zover bekend is er één aanhoudingen verricht.

Terwijl agenten bezig waren bij de locatie van de Steekpartij aan de Houtrustweg / Sportlaan. werd de Meeuwenstraat in Duindorp afgesloten om dat daar iemand was gezien met mogelijk een vuurwapen op zak. het Rapid Respons team onderdeel van het ( AT ) heeft in een woning aan de Meeuwenstraat. een instap gedaan tijdens deze instap is niemand aangetroffen de politie heeft de woning verzegeld en de zaak over gedragen aan de District Recherche . Of de steekpartij hier mee te maken had is vooralsnog onduidelijk.

Update 13-12-2021

De politie heeft zojuist laten weten dat er Een 32-jarige man uit Den Haag zondagavond 12 december gewond is geraakt bij een steekincident.

Meerdere mensen zagen zondagavond omstreeks 17.30 uur bij een woning aan de Meeuwenstraat in Den Haag ruzie. Daarbij ontstond een worsteling en één persoon is met een mes gestoken.

Agenten troffen het slachtoffer aan bij een tankstation aan de Sportlaan. Hij is door ambulancepersoneel behandeld en naar het ziekenhuis gebracht.

Twee verdachten zijn aangehouden. Een van hen is bij de woning aan de Meeuwenstraat door het Rapid Respons Team aangehouden aangehouden en de ander in Voorhout. Het gaat om twee mannen (46 en 58 jaar) uit Den Haag.

Video :

Foto’s :

6 gedachten over “Steekpartij bij Shell Houtrustweg

 • 13/12/2022 om 17:07
  Permalink

  Great goods from you, man. I have keep in mind your stuff prior to and you’re simply extremely wonderful. I actually like what you’ve got here, really like what you’re stating and the way in which in which you assert it. You’re making it entertaining and you continue to care for to stay it sensible. I cant wait to learn much more from you. That is really a wonderful website.

  Beantwoorden
 • 06/12/2022 om 09:04
  Permalink

  Thank you, I have just been searching for info about this topic for ages and yours is the greatest I have discovered till now. But, what about the bottom line? Are you sure about the source?

  Beantwoorden
 • 23/11/2022 om 20:09
  Permalink

  I’ve been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my opinion, if all web owners and bloggers made good content as you did, the internet will be much more useful than ever before.

  Beantwoorden
 • 25/07/2022 om 20:34
  Permalink

  I haven’t checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I’ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *