‘Geluidsarme’ voetbalkooi Duindorp aan één zijde draadje ?

DuindorpAan het eind van de Houtrustweg, dichtbij de strandopgang, speelden tot voor enkele jaren Duindorpse jeugd in ‘hun’ voetbalkooi. Wegens herprofileren van het gebied verdween die tijdelijk. Maar de terugkeer is nu een heet hangijzer geworden.

Waar aanvankelijk de kooi nauwelijks overlast kon veroorzaken wegens de ligging, is dat nu anders. Want vlakbij de plek waar het speelelement weer zou terugkeren, zijn inmiddels flats verrezen met bewoners uit het duurdere woonsegment.

Geluidsarm
De voetbalkooi zou weliswaar geluidsarm worden, maar dat geldt doorgaans niet voor de jeugd die hem gebruikt. Nieuwe overburen uit dit wooncomplex met de naam ‘De Zuid’ lijken voor het luidruchtige voetbalenthousiasme van de Duindorpers en hun eventuele eigen nakomelingen weinig enthousiasme te kunnen opbrengen.

Gevolg is dat de opening van de nieuwe kooi in september door de wethouder niet is doorgegaan.

Raadslid Lesley Arp van de SP wil weten of er inderdaad een procedure tegen de herplaatsing van de voetbalkooi is gestart bij de voorzieningenrechter. Zij zou dit betreuren, omdat de voetbaltrainingen voor kinderen uit Duindorp wegens corona zijn geschrapt. Een sportfaciliteit als een voetbalkooi zou volgens haar dan juist een goede toegankelijke mogelijkheid zijn om toch nog iets aan sport te kunnen doen. Ze vraagt zich af hoe lang de herplaatsing nu wordt uitgesteld. Ze vreest zelfs dat de terugkeer misschien helemaal niet meer door gaat.

Foto : Google Maps.

31 gedachten over “‘Geluidsarme’ voetbalkooi Duindorp aan één zijde draadje ?

 • 30/03/2023 om 09:08
  Permalink

  I’ll right away take hold of your rss feed as I can not find your e-mail subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you have any? Kindly permit me recognize in order that I may just subscribe. Thanks.

  Beantwoorden
 • 30/03/2023 om 08:47
  Permalink

  Hiya, I am really glad I have found this info. Today bloggers publish just about gossips and internet and this is really irritating. A good web site with interesting content, this is what I need. Thanks for keeping this website, I will be visiting it. Do you do newsletters? Can’t find it.

  Beantwoorden
 • 13/03/2023 om 10:22
  Permalink

  Hiya very nice website!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your website and take the feeds additionally…I’m glad to seek out a lot of useful information here in the post, we want develop extra techniques on this regard, thanks for sharing. . . . . .

  Beantwoorden
 • 13/03/2023 om 09:45
  Permalink

  Howdy! I’m at work browsing your blog from my new iphone! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the excellent work!

  Beantwoorden
 • 13/03/2023 om 09:00
  Permalink

  Having read this I thought it was very informative. I appreciate you taking the time and effort to put this article together. I once again find myself spending way to much time both reading and commenting. But so what, it was still worth it!

  Beantwoorden
 • 13/03/2023 om 08:29
  Permalink

  I want to express my thanks to this writer just for rescuing me from this type of issue. After surfing around throughout the search engines and getting notions which are not beneficial, I believed my entire life was well over. Living minus the approaches to the difficulties you have sorted out as a result of your guideline is a serious case, as well as the ones that could have in a negative way affected my entire career if I had not discovered your blog. The understanding and kindness in playing with all the stuff was invaluable. I’m not sure what I would have done if I hadn’t encountered such a point like this. I’m able to at this point relish my future. Thank you so much for this professional and effective help. I won’t be reluctant to recommend your site to anyone who needs and wants direction about this topic.

  Beantwoorden
 • 13/03/2023 om 06:53
  Permalink

  This design is spectacular! You certainly know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Great job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

  Beantwoorden
 • 13/03/2023 om 05:25
  Permalink

  I think other web site proprietors should take this site as an model, very clean and magnificent user friendly style and design, let alone the content. You’re an expert in this topic!

  Beantwoorden
 • 03/03/2023 om 13:11
  Permalink

  Great post. I used to be checking constantly this blog and I’m impressed! Very helpful information specially the last phase 🙂 I deal with such information a lot. I used to be seeking this certain info for a long time. Thanks and best of luck.

  Beantwoorden
 • 03/03/2023 om 13:04
  Permalink

  I don’t even know the way I finished up here, however I assumed this put up used to be great. I do not realize who you might be however definitely you’re going to a famous blogger in case you aren’t already 😉 Cheers!

  Beantwoorden
 • 03/03/2023 om 12:43
  Permalink

  Good write-up, I’m normal visitor of one’s website, maintain up the excellent operate, and It’s going to be a regular visitor for a long time.

  Beantwoorden
 • 03/03/2023 om 12:42
  Permalink

  Nice post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Very helpful information particularly the last part 🙂 I care for such info a lot. I was seeking this particular info for a very long time. Thank you and best of luck.

  Beantwoorden
 • 17/02/2023 om 11:44
  Permalink

  You can certainly see your skills in the work you write. The world hopes for more passionate writers like you who are not afraid to say how they believe. Always follow your heart.

  Beantwoorden
 • 05/12/2022 om 18:58
  Permalink

  I haven?¦t checked in here for a while because I thought it was getting boring, but the last few posts are good quality so I guess I will add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

  Beantwoorden
 • 24/11/2022 om 00:33
  Permalink

  Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

  Beantwoorden
 • 25/07/2022 om 21:36
  Permalink

  Great write-up, I’m regular visitor of one’s site, maintain up the nice operate, and It’s going to be a regular visitor for a lengthy time.

  Beantwoorden
 • 08/07/2022 om 19:50
  Permalink

  Wonderful post however I was wondering if you could write a litte more on this subject? I’d be very thankful if you could elaborate a little bit more. Cheers!

  Beantwoorden
 • 10/12/2021 om 20:26
  Permalink

  Its like you read my mind! You appear to know so much about this,
  like you wrote the book in it or something. I think that you can do with a few pics to drive
  the message home a little bit, but instead of that, this is magnificent blog.
  An excellent read. I will certainly be back.

  Beantwoorden
 • 09/12/2021 om 16:23
  Permalink

  Iedereen gunt de jeugd een heerlijke kooi om in te sporten. Echter de ‘oude kooi’ gaf de nodige problemen. Niet van voetballende kinderen, maar wel overlast van jongeren met brommertjes, luide muziek tot diep in de nacht en dealende personen… Daar gaat het over, niet of men de hele buurt (dus niet alleen Duindorp) een plek gunt om te sporten. Dichter bij het strand is er ruimte genoeg, dus daar heeft niemand een probleem mee…

  Beantwoorden
 • 08/12/2021 om 21:59
  Permalink

  Jammer dat de ‘nieuwe’ bewoners dit proberen tegen te houden en zelfs geld inzamelen om te procederen, de kooi staat op zeer ruime afstand van de appartementen en ik weet zeker dat iedereen hier heel veel plezier aan gaat beleven. Stop die bangmakerij en plaatsen maar, dit is een woonwijk en daar horen faciliteiten voor de jeugd bij, juist nu.

  Beantwoorden
 • 08/12/2021 om 18:58
  Permalink

  Tuurlijk terug plaatsen we hebben al zo weinig al dat gezeik pfff

  Beantwoorden
 • 08/12/2021 om 18:43
  Permalink

  Gewoon plaatsen, ik woon er zelf, ze moeten gewoon niet zeiken. Anders kan het nog lastig worden voor de bewoners van Zuid.

  Beantwoorden
 • 08/12/2021 om 18:30
  Permalink

  Ben blij toe want ik heb gehoord van buren dat er heel veel overlast was vroeger van hangjongeren . Als ze deze kooi wat meer naar het strand zetten bij die parkeerplaats heeft niemand er last van lijkt mij.

  Beantwoorden
  • 09/12/2021 om 19:17
   Permalink

   Nanda,

   Je vergeet een ding het is wel de wijk van de *hangjongeren* en dat er op het Nordfolkterrein ineens dure huizen zijn neer gezet, wil niet zeggen dat alles ineens naar jullie zin aangepast moet worden…

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *