Voertuig vat vlam in parkeergarage Utrechtsestraat

Scheveningen – omstreeks 11:00 zijn Hulpdiensten gealarmeerd voor een voertuig brand in een parkeergarage die gelegen is onder een appartementencomplex aan de Utrechtsestraat.

Een bewoner die in de garage was heeft geprobeerd om zelf te blussen maar dat mocht niet baten.

De brandweer schaalde op naar het sein middel brand bij de brand kwam veel rookontwikkeling vrij, de politie heeft meerdere woning ontruimd er zijn in totaal 5 woning ontruimd tijdens de ontruiming van het wooncomplex hebben verschillende mensen waaronder twee politie agenten rook binnen gekregen zij zijn door het ambulancepersoneel gecontroleerd er is één persoon vervoerd naar het ziekenhuis.

Meerdere voertuigen hebben door de brand schade ook de parkeergarage zelf heeft flink wat schade. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de parkeergarage gehaald en afgevoerd.

Video :

Foto’s :

5 gedachten over “Voertuig vat vlam in parkeergarage Utrechtsestraat

 • 06/02/2023 om 01:33
  Permalink

  Generally I do not learn article on blogs, however I wish to say that this write-up very forced me to take a look at and do it! Your writing taste has been surprised me. Thanks, very great post.

  Beantwoorden
 • 01/01/2023 om 19:31
  Permalink

  Wonderful blog! Do you have any tips for aspiring writers? I’m planning to start my own website soon but I’m a little lost on everything. Would you recommend starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m totally confused .. Any suggestions? Cheers!

  Beantwoorden
 • 23/11/2022 om 02:43
  Permalink

  What i do not realize is in truth how you are now not really a lot more smartly-liked than you may be right now. You’re so intelligent. You understand thus significantly in the case of this topic, made me in my view consider it from so many varied angles. Its like women and men aren’t involved unless it is something to do with Girl gaga! Your individual stuffs excellent. All the time deal with it up!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *