Scooterrijder gewond na eenzijdig ongeval Kanaalweg

Scheveningen – In de nacht van zaterdag 23 oktober op zondag 24 oktober is een scooterrijder gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval. Omstreeks twee uur werden meerdere hulpdiensten gealarmeerd waaronder het Mobiel Medisch Team (MMT).

Buurtbewoners hoorden een enorme knal in de straat en gingen op onderzoek uit. Op straat troffen zij een jonge scooterrijder die tegen een geparkeerde auto was aangereden. Buurtbewoners hebben direct 112 gebeld. De hulpdiensten waren snel ter plaatsen en hebben de scooterrijder gestabiliseerd tot het ambulancepersoneel er was.

Het ambulancepersoneel heeft de scooterrijder onderzocht op straat en hierna is besloten het MMT te annuleren. Zij zijn niet ter plaatsen geweest. De scooterrijder is gefixeerd in een vacuummatras en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Daar zal door een arts bloed worden afgenomen om te kijken of de bestuurder onder invloed was van alcohol of drugs.

Video ( Volgt ):

Foto’s :

3 gedachten over “Scooterrijder gewond na eenzijdig ongeval Kanaalweg

 • 05/12/2022 om 20:04
  Permalink

  I have been browsing online greater than three hours lately, yet I never discovered any fascinating article like yours. It’s beautiful price enough for me. Personally, if all site owners and bloggers made excellent content material as you probably did, the web shall be a lot more helpful than ever before. “No one has the right to destroy another person’s belief by demanding empirical evidence.” by Ann Landers.

  Beantwoorden
 • 22/11/2022 om 18:24
  Permalink

  Whats Happening i’m new to this, I stumbled upon this I’ve discovered It absolutely helpful and it has aided me out loads. I hope to give a contribution & aid other customers like its aided me. Good job.

  Beantwoorden
 • 08/07/2022 om 20:08
  Permalink

  I was examining some of your content on this website and I think this internet site is real instructive! Keep on posting.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *