twee gewonden bij Steekpartij Harstenhoekstraat

Scheveningen – Bij een steekpartij aan de Harstenhoekstraat op Scheveningen zijn vanavond twee mannen gewond geraakt. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse. Toevallig passerende rechercheurs hebben eerste hulpverleend en hebben direct collega’s geïnformeerd over de steekpartij.

Even voor half twaalf ging het mis. Nadat de steekpartij had plaats gevonden werden direct meerdere hulpdiensten gealarmeerd.

De twee slachtoffers lagen bebloed op straat onder de tramtunnel. Zij zijn onderzocht en zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Een van de twee slachtoffers is in zijn been gestoken met een scherp voorwerp.

Volgens een getuigen zou vooraf aan de steekincident twee mannen voorbij gelopen zijn en zou er wat geroepen zijn naar de twee slachtoffers. Toen de twee slachtoffers op de grond lagen zijn zij nog een paar keer tegen het hoofd geschopt en geslagen. Een van de slachtoffers is tijdens de steekpartij beroofd van zijn spullen.

De politie heeft nog in de omgeving met een speurhond gezocht naar eventuele bewijs materiaal. Het is nog onbekend of er wat gevonden is.

Foto’s

8 gedachten over “twee gewonden bij Steekpartij Harstenhoekstraat

 • 28/12/2022 om 16:53
  Permalink

  Hello very cool web site!! Man .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your web site and take the feeds also?KI am happy to find numerous helpful information here within the publish, we need develop more techniques in this regard, thanks for sharing. . . . . .

  Beantwoorden
 • 06/12/2022 om 06:11
  Permalink

  I really wanted to write a quick note to be able to express gratitude to you for these fabulous tactics you are showing at this site. My time-consuming internet look up has now been compensated with sensible content to go over with my best friends. I would assume that we visitors actually are unquestionably blessed to be in a great site with very many outstanding professionals with beneficial tactics. I feel pretty blessed to have encountered your site and look forward to so many more pleasurable moments reading here. Thanks a lot once more for everything.

  Beantwoorden
 • 24/11/2022 om 06:32
  Permalink

  Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it’s truly informative. I’m gonna watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing. Cheers!

  Beantwoorden
 • 25/07/2022 om 21:07
  Permalink

  Someone essentially help to make seriously articles I would state. This is the first time I frequented your web page and thus far? I amazed with the research you made to make this particular publish incredible. Excellent job!

  Beantwoorden
 • 28/06/2022 om 20:44
  Permalink

  Hello there, I found your website via Google while searching for a related topic, your web site came up, it looks great. I have bookmarked it in my google bookmarks.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *