Duindorp heeft evenementenvergunning binnen

Duindorp – Het werd misschien al duidelijk, maar nu is het grote moment dan eindelijk daar. Na twéé lange jaren zonder vreugdevuur hebben wij zojuist van burgemeester Jan van Zaanen de evenementenvergunning uitgereikt gekregen die een vreugdevuur dit jaar mogelijk moet gaan maken!

Deze vergunning heeft ons als organisatie veel tijd en moeite gekost, aangezien een evenementenvergunning voor ons een nieuwe uitdaging was. Wij hebben deze uitdaging aangenomen en zijn dan nu ook trots op het behaalde resultaat en de vooruitzichten op een gezellige week op het mooie Zuiderstand.

Wij willen dan ook via deze mogelijkheid gebruik maken om iedereen te bedanken die ons ondersteund heeft en tevens ook de gemeente Den Haag, waaronder Paul Verhoeff van de afdeling vergunningen en Hans van der Vet bedanken voor de duidelijke communicatie en het vertrouwen in ons als organisatie van dit evenement.

De vergunning die ons is verleend is een vergunning voor een evenement met een vreugdevuur van 1000m3. Een stuk kleiner dan dat we gewend zijn, maar wij als organisatie zijn ervan overtuigd dat wij er alles aan kunnen doen om het gehele evenement tot een succes te laten verlopen. Naast deze vergunning hebben wij de milieuontheffing ook al mogen ontvangen en is het voor ons alleen nog wachten op de Natuurvergunning vanuit de provincie.

Het verkrijgen van deze vergunning is voor ons een grote horde die wij moesten nemen, er staat voor ons nu bijna niets meer in de weg van een geweldig feest, waardoor wij ons nu keihard gaan focussen op de voorbereiding en uitvoering van onze plannen. Al dus de Organisatie van het Vreugdevuur.

7 gedachten over “Duindorp heeft evenementenvergunning binnen

 • 01/01/2023 om 21:16
  Permalink

  Nice post. I be taught something more difficult on totally different blogs everyday. It is going to all the time be stimulating to learn content from other writers and practice slightly something from their store. I’d favor to use some with the content material on my weblog whether or not you don’t mind. Natually I’ll give you a link in your web blog. Thanks for sharing.

  Beantwoorden
 • 28/12/2022 om 16:44
  Permalink

  Undeniably imagine that which you stated. Your favorite justification seemed to be at the net the easiest factor to be mindful of. I say to you, I certainly get annoyed at the same time as other folks consider issues that they plainly do not recognize about. You controlled to hit the nail upon the highest and outlined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

  Beantwoorden
 • 06/12/2022 om 08:29
  Permalink

  I think other site proprietors should take this site as an model, very clean and great user genial style and design, as well as the content. You’re an expert in this topic!

  Beantwoorden
 • 25/07/2022 om 21:13
  Permalink

  You made some clear points there. I looked on the internet for the subject and found most people will go along with with your blog.

  Beantwoorden
 • 08/07/2022 om 19:02
  Permalink

  Thank you for any other magnificent article. Where else could anyone get that kind of info in such a perfect method of writing? I have a presentation next week, and I am on the search for such info.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *