Man valt willekeurige voorbijgangers aan met stuk glas


Scheveningen – 
Een man heeft gisteravond op het Gevers Deynootplein willekeurige voorbijgangers aangevallen door met stuk glas te gooien.

Het incident werd omstreeks tien voor negen gemeld en meteen zijn meerdere politievoertuigen ter plaatse gegaan. Agenten droegen kogel- en steekwerende vesten, omdat in eerste instantie was gemeld dat er een steekpartij had plaatsgevonden.

Volgens een woordvoerder van de politie zou de man zonder aanleiding willekeurige voorbijgangers op c.q. vanaf een terras bij het Kurhaus hebben bekogeld met kapotte glazen. Enkele personen zijn daarbij lichtgewond geraakt, maar hoefden niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

Mede omdat in eerste instantie werd uitgegaan van een verward persoon die zich mogelijk had verschanst, werd een onderhandelaar opgeroepen en de brandweer met een springkussen.

Even later wisten agenten de man echter te overmeesteren. Hij is afgevoerd naar het bureau waar hij is na gekeken door het Ambulance personeel.

video :

Foto´s

5 gedachten over “Man valt willekeurige voorbijgangers aan met stuk glas

 • 05/12/2022 om 22:07
  Permalink

  I will immediately take hold of your rss as I can’t find your email subscription link or e-newsletter service. Do you’ve any? Kindly permit me understand so that I could subscribe. Thanks.

  Beantwoorden
 • 24/11/2022 om 00:33
  Permalink

  I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this blog. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing abilities has inspired me to get my own blog now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

  Beantwoorden
 • 25/07/2022 om 21:05
  Permalink

  Wow that was strange. I just wrote an incredibly long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyhow, just wanted to say excellent blog!

  Beantwoorden
 • 08/07/2022 om 20:06
  Permalink

  hello!,I love your writing so much! proportion we keep up a correspondence extra about your post on AOL? I require an expert in this space to unravel my problem. May be that’s you! Having a look ahead to peer you.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *