Groot politie onderzoek Doorniksestraat

Den Haag – in De Doorniksestraat in Den Haag, waar rugbyster Renée (23) dood werd aangetroffen, is vandaag voor een groot deel afgesloten door de politie. De plek waar zij eind mei gevonden werd, wordt opnieuw onderzocht.

De 23-jarige Reneé uit Den Haag kwam daar om het leven. Een 41-Jarige Ferry T uit Den Haag die op maandag 24 mei aan de Treilerweg in Scheveningen door een zwaar bewapend Dienst Speciale Interventies ( DSI ) als verdachte is aangehouden zit vooralsnog altijd vast. De Hagenaar wordt verdacht van doodslag of moord en het verbranden van het Lichaam van Reneé.

De Doorniksestraat was daarbij voor in beide richting afgesloten. Inmiddels is de weg weer open voor het verkeer. Om te zorgen dat niemand het onderzoek belemmerde hingen er politielinten, Dit trok veel bekijkt van voorbijgangers.

Video :

Foto’s :

7 gedachten over “Groot politie onderzoek Doorniksestraat

 • 01/01/2023 om 20:12
  Permalink

  It’s a pity you don’t have a donate button! I’d without a doubt donate to this excellent blog! I suppose for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to brand new updates and will share this blog with my Facebook group. Talk soon!

  Beantwoorden
 • 06/12/2022 om 01:29
  Permalink

  Nice post. I used to be checking continuously this weblog and I am inspired! Extremely useful info specially the remaining phase 🙂 I handle such information much. I used to be seeking this certain information for a long time. Thanks and good luck.

  Beantwoorden
 • 23/11/2022 om 20:12
  Permalink

  You actually make it seem so easy together with your presentation however I to find this matter to be actually one thing which I believe I’d never understand. It seems too complicated and very large for me. I’m looking ahead for your next submit, I will try to get the hang of it!

  Beantwoorden
 • 18/11/2022 om 14:24
  Permalink

  My coder is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on a number of websites for about a year and am worried about switching to another platform. I have heard good things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my wordpress posts into it? Any help would be greatly appreciated!

  Beantwoorden
 • 08/07/2022 om 20:08
  Permalink

  Howdy! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website? I’m getting fed up of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at alternatives for another platform. I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *