de Boeren zijn weer in Den Haag

Den Haag – Het is alweer enige tijd geleden, dat de boeren demonstreerden in Den Haag

In de tussentijd hebben de boeren deelgenomen aan allerlei gesprekken; om te kijken hoe het stikstofprobleem aangepakt kan worden. Maar kortgeleden werd bekend dat er advies aan de regering ligt, wat er in feite op neerkomt dat het onmogelijk wordt om in bepaalde gebieden een boerenbedrijf te runnen. Op dinsdag werd bekend dat het CDA (traditioneel een boerenpartij) ook geen andere oplossing ziet dan een drastische beperking van de veestapel. Dat zien de boeren als verraad; maandenlang meepraten, en uiteindelijk toch weg moeten.

De boeren willen hun bedrijf kunnen voortzetten; en dat uiteindelijk aan de volgende generatie kunnen overdoen. Daarom voeren zij zowel bij provinciehuizen in de regio als in Den Haag actie. Zij zijn van mening dat zij genoeg hun best best gedaan hebben; en dat andere sectoren zoals de industrie en de luchtvaart nu hun bijdrage moeten gaan leveren.

De eerste boeren kwamen rond acht uur aan in Den Haag met hun trekkers. Hoewel het nadrukkelijk verboden was om de trekkers op het Malieveld te plaatsen (het veld was net hersteld van de zware schade van eerdere demonstraties) stonden er al snel een flink aantal trekkers op het gras.

Het is eigenlijk de bedoeling dat de trekkers worden geparkeerd op wegen rond het Malieveld.

Rond 10.45 heeft de politie de kruising Benoordenhoutseweg met de Utrechtsebaan afgesloten, zodat er geen trekkers meer naar het Malieveld zouden gaan, maar geparkeerd zouden worden op o.a. de Benoordenhoutseweg. Dat werkte maar even, want de boeren wisten met hun trekkers via fietspad en berm toch het Malieveld te bereiken.

Video :

Foto`s

29 gedachten over “de Boeren zijn weer in Den Haag

 • 14/09/2023 om 10:57
  Permalink

  Howdy this is somewhat of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding skills so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

  Beantwoorden
 • 14/09/2023 om 10:39
  Permalink

  Amazing blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A theme like yours with a few simple adjustements would really make my blog stand out. Please let me know where you got your theme. Thank you

  Beantwoorden
 • 14/09/2023 om 10:38
  Permalink

  Hiya, I’m really glad I have found this info. Nowadays bloggers publish just about gossips and net and this is really annoying. A good site with interesting content, that’s what I need. Thank you for keeping this website, I will be visiting it. Do you do newsletters? Can’t find it.

  Beantwoorden
 • 07/07/2023 om 13:52
  Permalink

  Hey, you used to write great, but the last several posts have been kinda boring?K I miss your super writings. Past several posts are just a little bit out of track! come on!

  Beantwoorden
 • 07/07/2023 om 13:38
  Permalink

  Whats Going down i am new to this, I stumbled upon this I have discovered It absolutely useful and it has aided me out loads. I am hoping to give a contribution & assist other customers like its helped me. Good job.

  Beantwoorden
 • 07/07/2023 om 13:37
  Permalink

  I’ve been absent for some time, but now I remember why I used to love this website. Thanks , I will try and check back more often. How frequently you update your website?

  Beantwoorden
 • 30/03/2023 om 08:29
  Permalink

  I really like your writing style, fantastic info, appreciate it for putting up :D. “Your central self is totally untouched By grief, confusion, desperation.” by Vernon Howard.

  Beantwoorden
 • 18/03/2023 om 23:44
  Permalink

  Very good written article. It will be supportive to anybody who employess it, including myself. Keep doing what you are doing – i will definitely read more posts.

  Beantwoorden
 • 16/03/2023 om 00:43
  Permalink

  Hello There. I discovered your weblog the use of msn. That is an extremely smartly written article. I will be sure to bookmark it and return to learn extra of your helpful information. Thanks for the post. I will definitely return.

  Beantwoorden
 • 13/03/2023 om 10:56
  Permalink

  I enjoy what you guys are usually up too. This kind of clever work and coverage! Keep up the awesome works guys I’ve incorporated you guys to my blogroll.

  Beantwoorden
 • 13/03/2023 om 10:17
  Permalink

  Good day! I know this is kinda off topic however , I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a blog article or vice-versa? My blog addresses a lot of the same topics as yours and I believe we could greatly benefit from each other. If you’re interested feel free to send me an email. I look forward to hearing from you! Wonderful blog by the way!

  Beantwoorden
 • 13/03/2023 om 08:31
  Permalink

  Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed surfing around your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

  Beantwoorden
 • 13/03/2023 om 04:04
  Permalink

  Hi my friend! I wish to say that this article is amazing, nice written and include approximately all significant infos. I would like to see more posts like this.

  Beantwoorden
 • 28/12/2022 om 16:44
  Permalink

  Thanks for another informative website. Where else could I get that kind of info written in such a perfect way? I have a project that I’m just now working on, and I have been on the look out for such info.

  Beantwoorden
 • 23/11/2022 om 21:35
  Permalink

  Hey there! Would you mind if I share your blog with my zynga group? There’s a lot of people that I think would really appreciate your content. Please let me know. Cheers

  Beantwoorden
 • 25/07/2022 om 21:11
  Permalink

  Hello! I just would like to give a huge thumbs up for the great info you have here on this post. I will be coming back to your blog for more soon.

  Beantwoorden
 • 08/07/2022 om 19:30
  Permalink

  Definitely believe that which you said. Your favorite reason seemed to be on the web the easiest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people think about worries that they just do not know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *