Politie houdt twee verdachten aan 18 en 15 jaar na bedreiging met vuurwapen

SCHEVENINGEN- De politie is woensdagavond in actie gekomen na een bedreiging met een vuurwapen in de Willem Beukelszoonstraat.

Een groepje jongeren liep in de Willem Beukelszoonstraat waar zij werden aangesproken door twee mannen. De jongeren reageerden hier niet op, waarop de twee mannen één van de jongeren bedreigden met een wapen. Hierna renden de mannen weg.

Het slachtoffer belde de politie. Deze schaalde na de melding groots op en was ter plaatse in meerdere straten. Op basis van het signalement kon de politie al snel één van de verdachten aanhouden in de Seinpoststraat. Rondom zwembad De Blinkerd werd een groot gedeelte afgezet en in de Haringstraat was de politie aanwezig met onder meer speurhonden. Ook vloog de politiehelikopter enige tijd boven het gebied.

Later die nacht werd een tweede verdachte aangehouden in de Sneeuwbalstraat. De twee verdachten van 18 en 15 jaar oud zitten op dit moment vast en worden verhoord.

Foto’s & Video

5 gedachten over “Politie houdt twee verdachten aan 18 en 15 jaar na bedreiging met vuurwapen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *