Gewonde na explosie Bedrijfsbusje

Scheveningen – In de Hoogaarsstraat in Scheveningen vanochtend een ontploffing plaatsgevonden met een bedrijfsbusje. In de omgeving zijn meerdere woningen beschadigd. Op dit moment is één persoon met verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis

Bewoners terug naar huis 17:16

Het onderzoek van de politie ter plaatse is afgerond evenals het onderzoek naar de verdere schade aan de woningen. De woningen zijn veilig verklaard, wat betekent dat de bewoners in de loop van de avond weer kunnen terugkeren naar hun woning. Wel hebben ruim twintig woningen (glas)schade opgelopen bij de ontploffing. Momenteel wordt hard gewerkt om de omgeving schoon te maken en de woningen klaar voor de terugkeer van de bewoners. De gemeente en Stichting Salvage staan de bewoners bij. Einde berichtgeving.

Onderzoek nog bezig 14:04

Op dit moment is het onderzoek van de politie nog bezig. Na afronding van dit onderzoek wordt gekeken naar de mogelijke terugkeer van de bewoners van de ontruimde woningen. In totaal hebben ruim 20 woningen schade opgelopen bij de ontploffing. Het gaat veelal om glasschade, bij enkele woningen wordt ook onderzoek gedaan naar eventuele schade in de constructie. De tijdelijke opvang voor de bewoners is geregeld.

Update 12:47

Op dit moment wordt een tijdelijke opvanglocatie voor de bewoners georganiseerd. De schade aan de woningen wordt verder in kaart gebracht. De persoon die naar het ziekenhuis is vervoerd, is bij de ontploffing gewond geraakt. Naar de oorzaak van de ontploffing gaat nader onderzoek plaatsvinden.

Ook bracht burgemeester Jan van Zanen een bezoek aan de Hoogaarstraat om met bewoners en hulpverleners te praten over het incident en een hart onder de riem te steken.

Foto’s & Video

6 gedachten over “Gewonde na explosie Bedrijfsbusje

 • 30/12/2022 om 20:04
  Permalink

  It’s appropriate time to make some plans for the longer term and it’s time to be happy. I have read this post and if I may just I want to counsel you few interesting things or suggestions. Maybe you could write next articles referring to this article. I desire to read even more things approximately it!

  Beantwoorden
 • 28/12/2022 om 16:46
  Permalink

  I am often to blogging and i really appreciate your content. The article has really peaks my interest. I am going to bookmark your site and keep checking for new information.

  Beantwoorden
 • 06/12/2022 om 01:30
  Permalink

  Howdy! I know this is kinda off topic but I’d figured I’d ask. Would you be interested in trading links or maybe guest writing a blog post or vice-versa? My blog discusses a lot of the same topics as yours and I believe we could greatly benefit from each other. If you are interested feel free to shoot me an email. I look forward to hearing from you! Excellent blog by the way!

  Beantwoorden
 • 08/07/2022 om 19:46
  Permalink

  Thanks for another excellent post. Where else could anybody get that type of info in such an ideal way of writing? I’ve a presentation next week, and I am on the look for such information.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *