Politie houdt verwarde man Op Houtrustweg

Den Haag – Donderdagnacht 17 juni heeft het arrestatieteam een auto klemgereden op de Houtrustweg in Den Haag. Bij de verkeerslichten met de Segbroeklaan werd een voertuig klemgereden door meerdere auto’s van het arrestatieteam.

Omdat de bestuurder van de auto niet meewerkte met de aanhouding heeft het arrestatieteam zowel de bestuurders als passagiers ramen ingeslagen. Hierna is de bestuurder uit de auto getrokken en onder controle gebracht op de grond en hier geboeid. 

Door de inzet van het arrestatieteam was de Houtrustweg enige tijd afgesloten, agenten in kogelwerende vesten zorgde in de tussentijd voor de veiligheid rondom het incident. De verdachte is door het arrestatieteam overgebracht naar het politiebureau. 

Agenten hebben enige tijd de auto doorzocht, hierbij werden in de kofferbak twee koffers aangetroffen. In één van de koffers lag een kruisboog. In de andere koffer zat een luchtdrukwapen. Beide koffers zijn door de politie meegenomen. 

De auto is door een berger afgevoerd.

Foto’s , Video

6 gedachten over “Politie houdt verwarde man Op Houtrustweg

 • 06/12/2022 om 08:17
  Permalink

  Good ?V I should certainly pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all the tabs and related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, site theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task..

  Beantwoorden
 • 22/11/2022 om 10:35
  Permalink

  Good – I should certainly pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all tabs as well as related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, web site theme . a tones way for your client to communicate. Nice task.

  Beantwoorden
 • 25/07/2022 om 20:56
  Permalink

  Wonderful site you have here but I was curious if you knew of any community forums that cover the same topics discussed here? I’d really love to be a part of community where I can get feedback from other experienced people that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Thank you!

  Beantwoorden
 • 26/06/2022 om 15:19
  Permalink

  Thank you for some other wonderful article. Where else could anyone get that kind of info in such a perfect approach of writing? I have a presentation subsequent week, and I’m on the look for such info.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *