Groot politieonderzoek na aantreffen stoffelijk overschot Doorniksestraat

Scheveningen – De politie is zondag urenlang bezig geweest met sporenonderzoek bij de vindplaats van een stoffelijk overschot langs de Doorniksestraat in Den Haag. Het lichaam werd afgelopen nacht rond drie uur gevonden.

We kunnen er helaas nog niets over zeggen. Niet over de persoon zelf, of het een man of een vrouw is, en niet over de doodsoorzaak. Het onderzoek zal nog wel even duren. Pas later kunnen we dan zeggen of er sprake is van een misdrijf of dat er een andere oorzaak is. Soms ben je er snel uit, of er een misdrijf in het spel is, bij andere zaken vergt het een langere tijd. Dat laatste is hier het geval”, reageert een politiewoordvoerster.

In eerste instantie zette de politie één tent over de overledene heen. Het lichaam werd vlak naast het fietspad gevonden van de drukke, doorgaande weg in Scheveningen, nabij de Scheveningse Bosjes, tussen de Pompstationsweg en de Gentsestraat. Later kwam er nog een tweede tent bij: er recht tegenover. Dat voedde al snel de geruchten dat er wellicht geen sprake was van zelfdoding of een natuurlijke doodsoorzaak. De politie wilde daar echter zondag urenlang geen enkel commentaar op geven, hangende het sporenonderzoek ter plekke.

Schrik

Gedurende de dag nam het aantal belangstellenden in de buurt van de mogelijke plaats delict toe. Ook Ben Brinkman kwam kijken, met zijn hond aan de lijn. De 67-jarige Scheveninger loopt volgens eigen zeggen altijd langs de Doorniksestraat en de Scheveningse Bosjes. ,,Je kan hier goed je hond uitlaten. Ja, meestal is het wel een drukke weg, vandaag wat minder vanwege Pinksteren. Maar ik schrik hier wel van. Zo vaak vind je geen doden op de openbare weg. Ik heb het in ieder geval nog nooit meegemaakt. Hopelijk is het geen misdrijf”, stelt Brinkman.

Spontaan roept hij naar een passerende politieman of die kan zeggen wat er is gebeurd, maar er komt geen reactie. Net zoals de politie pas aan het einde van de zondagmiddag, ruim twaalf uur na de vondst, officieel pas wat laat weten. En er dus voorlopig nog niets over kan zeggen.

Update 24-05-2021

De politie meld zojuist dat het stoffelijk overschot wat werd aangetroffen aan de Doorninksestraat. Uit onderzoek blijkt dat het gaat om een 23-jarige vrouw uit Den Haag. De politie is een team grootschalige opsporing (TGO) gestart. Dit rechercheteam doet onder leiding van de officier van justitie onderzoek naar het overlijden van de vrouw. Het onderzoek leidde naar de vandaag (Maandag 24 Mei) aangehouden 41-Jarige man die op de Treilerweg door een zwaar bewapend Dienst Speciale Interventies ( DSI ) als verdachte is aangehouden. Ook werden er meerdere voertuigen in beslag genomen. Het onderzoek is nog in volle gang.

Foto’s – Video

7 gedachten over “Groot politieonderzoek na aantreffen stoffelijk overschot Doorniksestraat

 • 03/01/2023 om 17:48
  Permalink

  You actually make it appear really easy with your presentation but I find this topic to be really something that I think I’d never understand. It kind of feels too complex and extremely wide for me. I’m looking ahead on your next put up, I¦ll attempt to get the cling of it!

  Beantwoorden
 • 28/12/2022 om 16:52
  Permalink

  What i do not understood is actually how you are no longer actually a lot more smartly-preferred than you may be right now. You’re very intelligent. You understand therefore considerably in relation to this subject, made me personally believe it from numerous various angles. Its like women and men aren’t involved unless it is one thing to accomplish with Lady gaga! Your personal stuffs great. All the time maintain it up!

  Beantwoorden
 • 06/12/2022 om 03:46
  Permalink

  hey there and thank you on your info – I have definitely picked up something new from proper here. I did then again expertise several technical points using this site, as I experienced to reload the web site many occasions previous to I could get it to load correctly. I were brooding about if your hosting is OK? No longer that I’m complaining, however slow loading circumstances instances will often affect your placement in google and can damage your quality score if ads and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my e-mail and can glance out for much more of your respective exciting content. Make sure you update this once more very soon..

  Beantwoorden
 • 22/11/2022 om 20:00
  Permalink

  Very nice article and straight to the point. I don’t know if this is truly the best place to ask but do you people have any ideea where to get some professional writers? Thank you 🙂

  Beantwoorden
 • 27/06/2022 om 00:44
  Permalink

  I’ll right away clutch your rss feed as I can’t in finding your e-mail subscription link or newsletter service. Do you have any? Kindly permit me recognise so that I may just subscribe. Thanks.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *