Groot politieonderzoek na aantreffen stoffelijk overschot Doorniksestraat

Scheveningen – De politie is zondag urenlang bezig geweest met sporenonderzoek bij de vindplaats van een stoffelijk overschot langs de Doorniksestraat in Den Haag. Het lichaam werd afgelopen nacht rond drie uur gevonden.

We kunnen er helaas nog niets over zeggen. Niet over de persoon zelf, of het een man of een vrouw is, en niet over de doodsoorzaak. Het onderzoek zal nog wel even duren. Pas later kunnen we dan zeggen of er sprake is van een misdrijf of dat er een andere oorzaak is. Soms ben je er snel uit, of er een misdrijf in het spel is, bij andere zaken vergt het een langere tijd. Dat laatste is hier het geval”, reageert een politiewoordvoerster.

In eerste instantie zette de politie één tent over de overledene heen. Het lichaam werd vlak naast het fietspad gevonden van de drukke, doorgaande weg in Scheveningen, nabij de Scheveningse Bosjes, tussen de Pompstationsweg en de Gentsestraat. Later kwam er nog een tweede tent bij: er recht tegenover. Dat voedde al snel de geruchten dat er wellicht geen sprake was van zelfdoding of een natuurlijke doodsoorzaak. De politie wilde daar echter zondag urenlang geen enkel commentaar op geven, hangende het sporenonderzoek ter plekke.

Schrik

Gedurende de dag nam het aantal belangstellenden in de buurt van de mogelijke plaats delict toe. Ook Ben Brinkman kwam kijken, met zijn hond aan de lijn. De 67-jarige Scheveninger loopt volgens eigen zeggen altijd langs de Doorniksestraat en de Scheveningse Bosjes. ,,Je kan hier goed je hond uitlaten. Ja, meestal is het wel een drukke weg, vandaag wat minder vanwege Pinksteren. Maar ik schrik hier wel van. Zo vaak vind je geen doden op de openbare weg. Ik heb het in ieder geval nog nooit meegemaakt. Hopelijk is het geen misdrijf”, stelt Brinkman.

Spontaan roept hij naar een passerende politieman of die kan zeggen wat er is gebeurd, maar er komt geen reactie. Net zoals de politie pas aan het einde van de zondagmiddag, ruim twaalf uur na de vondst, officieel pas wat laat weten. En er dus voorlopig nog niets over kan zeggen.

Update 24-05-2021

De politie meld zojuist dat het stoffelijk overschot wat werd aangetroffen aan de Doorninksestraat. Uit onderzoek blijkt dat het gaat om een 23-jarige vrouw uit Den Haag. De politie is een team grootschalige opsporing (TGO) gestart. Dit rechercheteam doet onder leiding van de officier van justitie onderzoek naar het overlijden van de vrouw. Het onderzoek leidde naar de vandaag (Maandag 24 Mei) aangehouden 41-Jarige man die op de Treilerweg door een zwaar bewapend Dienst Speciale Interventies ( DSI ) als verdachte is aangehouden. Ook werden er meerdere voertuigen in beslag genomen. Het onderzoek is nog in volle gang.

Foto’s – Video

6 gedachten over “Groot politieonderzoek na aantreffen stoffelijk overschot Doorniksestraat

 • 05/12/2022 om 22:37
  Permalink

  My coder is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on several websites for about a year and am anxious about switching to another platform. I have heard great things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my wordpress posts into it? Any kind of help would be greatly appreciated!

  Beantwoorden
 • 22/11/2022 om 13:58
  Permalink

  I’ve learn some just right stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting. I wonder how much effort you put to make this sort of magnificent informative website.

  Beantwoorden
 • 25/07/2022 om 20:41
  Permalink

  Great V I should certainly pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all tabs as well as related information ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, site theme . a tones way for your client to communicate. Excellent task..

  Beantwoorden
 • 08/07/2022 om 19:47
  Permalink

  It¦s actually a nice and helpful piece of information. I¦m happy that you just shared this helpful information with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *