Haagse bos ontruimd na melding verdachte situatie

Den Haag – De Laan van Nieuw Oost-Indië in Den Haag is ter hoogte van het Haags Bos vanmiddag enige tijd afgezet geweest. Politiemensen, KMAR-personeel en leden van het Arrestatieteam kamde het bos uit ivm een ‘verdachte situatie’. Onbekend nog wat precies de ‘verdachte situatie’ is.

Tijdens het uitkammen van het Haagse bos werd ook de Politie helikopter ingezet om vanuit de lucht mee te kijken. ook werd er Gebruik gemaakt van politie paarden.

Agenten in en rond om het Bos droegen extra zware kogelwerende vesten. Rond half twee kwam de politie met de mededeling dat er niks is aangetroffen in het Bos en dat het bos weer toegang baar is voor een wandeling.

Foto’s .

7 gedachten over “Haagse bos ontruimd na melding verdachte situatie

  • 24/11/2022 om 02:53
    Permalink

    hello there and thank you on your information – I have certainly picked up something new from right here. I did then again expertise some technical points using this site, as I skilled to reload the web site a lot of occasions previous to I may just get it to load correctly. I were brooding about in case your web hosting is OK? Now not that I’m complaining, but sluggish loading circumstances occasions will often impact your placement in google and can injury your quality ranking if ads and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Anyway I am including this RSS to my e-mail and could glance out for much more of your respective exciting content. Make sure you update this again soon..

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *