Ze zijn weer open! De eerste mensen pakken een terrasje en eerste biertjes zijn getapt

DEN HAAG – Ze zijn open! Na ruim een half jaar gesloten te zijn geweest, stroomden de terrassen vanaf 12.00 uur langzaam vol. Het is één van de versoepelingen die vandaag in gaat. De terrassen mogen, onder voorwaarden, open van 12.00 tot 18.00 uur.

Naast het openen van de terrassen tussen 12.00 en 18.00 uur, is sinds vannacht ook de avondklok afgeschaft, mogen we weer twee mensen op bezoek ontvangen, zijn niet-essentiële winkels open tot 20.00 uur en essentiële winkels weer helemaal. Daarnaast mogen er weer 100 mensen aanwezig zijn bij uitvaarten en mogen studenten van het hoger onderwijs een dag per week naar school.

Voorwaarden

Verplicht reserveren, zoveel mogelijk blijven zitten, contactloos betalen, binnen plassen met een mondkapje op. Dat zijn enkele van de voorwaarden waaronder de terrassen woensdagmiddag weer open mogen. Per buitenterras geldt een maximum van vijftig mensen, zo staat op rijksoverheid.nl. Entertainment op of rond het terras is uit den boze, evenals het vieren van bruiloften en feesten.

Een gezondheidscheck en een verzoek om te registreren zijn verplicht. De GGD gebruikt die info voor eventueel bron- en contactonderzoek. Aan een tafel zitten maximaal twee mensen op 1,5 meter afstand. Tenzij het gaat om personen uit hetzelfde huishouden en kinderen onder de 12 jaar. Zitten aan een tafel is sowieso verplicht. Met kuchschermen ertussen mogen tafels ook op minder dan 1,5 meter van elkaar staan. Tafeltjes mogen niet aan elkaar worden geschoven.

Foto’s en video

7 gedachten over “Ze zijn weer open! De eerste mensen pakken een terrasje en eerste biertjes zijn getapt

 • 22/11/2022 om 14:32
  Permalink

  I don’t even understand how I stopped up here, but I assumed this publish used to be great. I don’t recognize who you are but definitely you are going to a well-known blogger when you aren’t already 😉 Cheers!

  Beantwoorden
 • 25/07/2022 om 21:27
  Permalink

  F*ckin’ remarkable things here. I’m very satisfied to see your post. Thanks a lot and i’m having a look forward to contact you. Will you kindly drop me a e-mail?

  Beantwoorden
 • 21/07/2022 om 00:34
  Permalink

  Wonderful site. Plenty of helpful information here. I?¦m sending it to some buddies ans additionally sharing in delicious. And certainly, thank you in your sweat!

  Beantwoorden
 • 08/07/2022 om 19:46
  Permalink

  There are actually plenty of particulars like that to take into consideration. That is a nice level to bring up. I offer the ideas above as common inspiration but clearly there are questions just like the one you bring up the place a very powerful thing might be working in honest good faith. I don?t know if greatest practices have emerged round things like that, however I am sure that your job is clearly identified as a good game. Each girls and boys feel the impression of only a second’s pleasure, for the rest of their lives.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *