Politie agent mishandeld op Boulevard van Scheveningen

ScheveningenEen agent is gisteravond tijdens zijn werk in zijn gezicht geslagen. De agent kreeg een vuist in zijn gezicht toen hij een scooterrijder wilde aanhouden die onder invloed op de stoep reed.

De scooterrijder en een vriend van hem, die de aanhouding wilde voorkomen, zijn gearresteerd. De agent heeft aangifte gedaan. Hij raakte niet gewond.

De politie is vanwege het mooie weer sinds woensdagmiddag extra actief in Scheveningen om overlast te beperken. Het lekkere weer trok het nodige publiek en in de loop van de middag heeft de gemeente de Strandweg en een deel van de Vissershavenweg afgesloten voor verkeer.

Straatintimidatie 

De politie heeft gisteren tientallen keren een proces-verbaal opgemaakt voor overtredingen, zoals het rijden zonder rijbewijs, mobiel bellen tijdens het rijden, snelheid, geluidsoverlast, geen gordel dragen, wildplassen, blowen op straat, overtreden van de avondklok en voor straatintimidatie. Daarnaast hebben zes personen een waarschuwing gekregen.

De politie zegt dat meerdere strandtenthouders hun strandbedjes hadden uitgezet en alcohol schonken. Hier is door de handhavers van de gemeente Den Haag tegen opgetreden. Er zijn meerdere bestuurlijke rapportages opgemaakt.

Foto’s

6 gedachten over “Politie agent mishandeld op Boulevard van Scheveningen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *