Persoon in problemen in zee bij Scheveningen

Scheveningen – Hulpdiensten hebben vanmiddag een persoon gered die in de problemen kwam in de zee bij Scheveningen. De drenkeling kon niet zelf meer aan de kant komen.

Naast de KNRM en de brandweer werd ook een traumahelikopter gealarmeerd. Toen het slachtoffer uit het water was gered, werd de persoon met succes gereanimeerd.

Foto’s

4 gedachten over “Persoon in problemen in zee bij Scheveningen

 • 23/11/2022 om 08:27
  Permalink

  Hiya, I am really glad I have found this information. Today bloggers publish just about gossips and internet and this is actually irritating. A good site with exciting content, that’s what I need. Thanks for keeping this web-site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Cant find it.

  Beantwoorden
 • 18/11/2022 om 15:07
  Permalink

  I have been exploring for a little bit for any high quality articles or blog posts in this kind of house . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this site. Reading this information So i am happy to convey that I have an incredibly just right uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I such a lot indubitably will make certain to do not overlook this web site and give it a look on a continuing basis.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *