Man overleden die Scheveningse haven in reed

Scheveningen – De 77-jarige Hagenaar die vorige week Donderdag met zijn auto te water raakte aan de Dr. Lelykade op Scheveningen is dinsdag aan zijn verwondingen overleden. Dat maakt de politie woensdag bekend. De man werd nog door omstanders en een brandweerman uit de auto gehaald en gereanimeerd.

De man werd donderdag nog door omstanders en een brandweerman uit de auto gered en gereanimeerd. Dinsdag is de man in het ziekenhuis overleden. Hoe de auto in het water terechtkwam, is niet bekend.

‘Ik zag achter me langs die auto het water in schuiven’, vertelde een omstander die het ongeluk zag gebeuren. De getuige zag meerdere mensen het water in springen en hoorde geschreeuw. ‘Dat ging door merg en been. Het was een vreselijke ervaring, ik heb gewoon staan janken’, zegt de man. ‘Toen de brandweer kwam en de auto uit het water was, ben ik weg gegaan.’

5 gedachten over “Man overleden die Scheveningse haven in reed

 • 05/12/2022 om 19:41
  Permalink

  This blog is definitely rather handy since I’m at the moment creating an internet floral website – although I am only starting out therefore it’s really fairly small, nothing like this site. Can link to a few of the posts here as they are quite. Thanks much. Zoey Olsen

  Beantwoorden
 • 24/11/2022 om 05:19
  Permalink

  Very interesting details you have remarked, thanks for posting. “These days an income is something you can’t live without–or within.” by Tom Wilson.

  Beantwoorden
 • 25/07/2022 om 20:51
  Permalink

  I needed to post you that very little remark so as to give thanks yet again for the beautiful opinions you have provided at this time. It has been really wonderfully open-handed of people like you to offer unhampered precisely what a lot of folks would’ve advertised for an electronic book to generate some money on their own, even more so since you could have tried it if you ever wanted. These strategies additionally acted as the fantastic way to know that other people have the same fervor just as my very own to know much more in respect of this condition. I know there are thousands of more enjoyable sessions ahead for people who look over your blog.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *