Boek Presentatie Richard de Mos

Den Haag – Vandaag Presenteerde Richard de mos zijn Boek Mijn Verhaal.

Het eerste Boek draag ik op aan mijn moeder die helaas overleden is aldus de mos tijdens de prestatie. Is het boek is onder andere te lezen hoe Het Openbaar Ministerie (OM) de Haagse oud-wethouders Richard de Mos en Rachid Guernaoui verdenkt van deelneming aan criminele organisaties met enkele vastgoed- en horecaondernemers, schending van hun ambtsgeheim, meineed en corruptie.

de Mos doet in ‘Mijn verhaal’ een boekje open over het corruptieonderzoek, zijn werkwijze als politicus en zijn omgang met en opvatting over zijn voormalige collega’s op het stadhuis.

Hij gaat er in zijn boek bij tijd en wijle met een gestrekt been in. De partijleider van Hart voor Den Haag/Groep de Mos vindt dat hij in zijn recht staat. De Mos: ‘Ik ben neergezet als de Don Corleone van Den Haag en toen is er niemand voor mij gaan staan. Dit is mijn verhaal.’

3 gedachten over “Boek Presentatie Richard de Mos

 • 23/11/2022 om 21:18
  Permalink

  Thanks for another informative website. Where else could I get that kind of information written in such a perfect way? I have a project that I am just now working on, and I have been on the look out for such info.

  Beantwoorden
 • 08/07/2022 om 20:05
  Permalink

  It’s in reality a nice and helpful piece of information. I am happy that you simply shared this helpful information with us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *