Zeer rustige jaarwisseling in Duindorp

Duindorp – De jaarwisseling in Duindorp is eergister, ondanks het verbod op de vreugdevuren, vooral rustig en sfeervol verlopen. Waar, volgens diverse calamiteitensite’s de brandweer meerdere malen uit heeft moeten rukken voor voertuigbranden, bleef het in Duindorp vooral gezellig met her en der een vuurton. Al was daar de volgende dag al bijna niet meer van te zien, want de wijk heeft goed z’n best gedaan om alles weer netjes achter te laten.

Een demonstratie van vooral kinderen op het Tesselseplein in de middag werdt druk bezocht. Diverse spandoeken gerelateerd aan het vreugdevuur waren zichtbaar. Door de drukte lukte het niet altijd om de regels met betrekking tot de afstand van 1,5 meter te handhaven, al heeft de organisatie van de demonstratie hier meerdere malen op aangedrongen.

Al met al dus een rustige jaarwisseling in de wijk.

Namens de redactie van Duindorp Online de allerbeste wensen voor 2021!

4 gedachten over “Zeer rustige jaarwisseling in Duindorp

 • 06/12/2022 om 06:22
  Permalink

  Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

  Beantwoorden
 • 29/06/2022 om 19:11
  Permalink

  Nice read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch because I found it for him smile Therefore let me rephrase that: Thanks for lunch! “By nature, men are nearly alike by practice, they get to be wide apart.” by Confucius.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *