Duindorp houdt Demonstratie voor het behouden van het vreugdevuur

Duindorp – Niet één Groot vreugdevuur maar tientallen vuurtjes in vuurtonnen. Geen rellen zoals andere media graag gezien hadden maar een Demonstratie. De jaarwisseling in de wij gezellig.

Welkom in Duindorp’, staat er in lichtslingers geschreven boven het Tesselseplein, het hart van de wijk die traditioneel een slechte pers heeft rond de jaarwisseling. Allemaal vooringenomenheid, menen veel Duindorpers.

‘s Middags was er een aangekondigde Demonstratie op het Tesselseplein, toen daar een keurig bij de gemeente en de politie aangemelde bijeenkomst werd gehouden voor behoud van de traditie om met oud en nieuw een vreugdevuur op het strand te ontsteken. Jongeren dansten, en wat melden diverse media? Dat de feestvierders geen anderhalve meter afstand hielden.

Bij de demonstratie waren vooral kinderen onder de 18 jaar onder toezicht van hun ouders.

Vooraf wordt beoordeeld of een demonstratie een gevaar voor de verkeersveiligheid of volksgezondheid oplevert en dat was hier niet het geval, aldus een woordvoerder van de gemeente. De organisatie van de demonstratie is zelf verantwoordelijk voor het naleven van coronaregels.

De demonstratie moest om 18.00 uur donderdagavond afgelopen zijn. De gemeente wil nog niet vooruitlopen op een mogelijke aanpak van de demonstranten. Eerst wordt de organisatie aangesproken, daarna volgt een formele waarschuwing en ook daarna zijn er allerlei mogelijkheden.

Op sociale media wordt met afkeuring gereageerd op de beelden.

Foto’s : Duindorp Online.

Men herdenkt buurtbewoners die hen ontkomen zijn de afgelopen jaren.

21 gedachten over “Duindorp houdt Demonstratie voor het behouden van het vreugdevuur

 • 30/03/2023 om 09:04
  Permalink

  Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, such as you wrote the e-book in it or something. I believe that you just can do with a few percent to drive the message house a little bit, but instead of that, that is excellent blog. A fantastic read. I will definitely be back.

  Beantwoorden
 • 30/03/2023 om 08:31
  Permalink

  Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift.

  Beantwoorden
 • 19/03/2023 om 09:28
  Permalink

  Thanks a bunch for sharing this with all of us you actually know what you are talking about! Bookmarked. Kindly also visit my web site =). We could have a link exchange agreement between us!

  Beantwoorden
 • 18/03/2023 om 23:27
  Permalink

  I like the valuable info you provide in your articles. I will bookmark your weblog and check again here regularly. I am quite certain I’ll learn a lot of new stuff right here! Good luck for the next!

  Beantwoorden
 • 13/03/2023 om 09:44
  Permalink

  Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! However, how could we communicate?

  Beantwoorden
 • 13/03/2023 om 08:30
  Permalink

  Thanks for sharing excellent informations. Your web site is very cool. I’m impressed by the details that you have on this web site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page, will come back for extra articles. You, my pal, ROCK! I found simply the information I already searched all over the place and simply could not come across. What a perfect site.

  Beantwoorden
 • 13/03/2023 om 07:37
  Permalink

  It’s really a cool and useful piece of info. I am glad that you shared this helpful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

  Beantwoorden
 • 13/03/2023 om 05:27
  Permalink

  Hi, I think your blog might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, great blog!

  Beantwoorden
 • 13/03/2023 om 04:53
  Permalink

  Pretty element of content. I simply stumbled upon your website and in accession capital to claim that I get actually enjoyed account your weblog posts. Anyway I’ll be subscribing in your augment or even I achievement you get entry to consistently quickly.

  Beantwoorden
 • 03/03/2023 om 12:38
  Permalink

  I like the helpful info you supply in your articles. I’ll bookmark your blog and take a look at again right here frequently. I am quite certain I will learn plenty of new stuff proper here! Good luck for the next!

  Beantwoorden
 • 03/03/2023 om 12:33
  Permalink

  Hey There. I found your blog using msn. This is a very well written article. I will make sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post. I will definitely comeback.

  Beantwoorden
 • 17/02/2023 om 12:39
  Permalink

  Hi , I do believe this is an excellent blog. I stumbled upon it on Yahoo , i will come back once again. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and help other people.

  Beantwoorden
 • 06/12/2022 om 12:00
  Permalink

  After study a few of the blog posts on your website now, and I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web site as well and let me know what you think.

  Beantwoorden
 • 22/11/2022 om 12:40
  Permalink

  I have recently started a website, the information you provide on this website has helped me greatly. Thank you for all of your time & work.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *