Verwarde Vrouw sticht brand bij eigen woning

Scheveningen – Aan de Jacob Mulderweg in Den Haag heeft omstreeks acht uur ‘s avonds brand gewoed bij de voorgevel van een woning.

Volgens buurtbewoners zou bij het brandadres een verward iemand wonen. Buurtbewoners geven aan dat zij sinds Oktober bezig is om iets te bouwen aan de voorkant van de woning, wat tegen de Regering is en tegen “demonen”. Ook had de vrouw vreemde verhalen over lijken en moorden.

De buurtbewoners geven aan dat ze zich zorgen maken om de vrouw en als gevaar zien voor zichzelf en de wijk. Ook heeft de vrouw gedreigd om auto’s in brand te steken van andere buurtbewoners de Vrouw is door de Politie meegenomen en overgebracht naar Opvang verwarde Personen ( OVP ).

8 gedachten over “Verwarde Vrouw sticht brand bij eigen woning

 • 06/12/2022 om 11:15
  Permalink

  Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across. It extremely helps make reading your blog significantly easier.

  Beantwoorden
 • 25/07/2022 om 20:33
  Permalink

  I do agree with all the ideas you have presented in your post. They are really convincing and will certainly work. Still, the posts are very short for newbies. Could you please extend them a bit from next time? Thanks for the post.

  Beantwoorden
 • 20/07/2022 om 18:41
  Permalink

  Very well written article. It will be valuable to anyone who employess it, as well as myself. Keep doing what you are doing – for sure i will check out more posts.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *