Ambulancemotor betrokken bij aanrijding kruising Nieuwe Parklaan Cremerweg

Scheveningen- Op de kruising Nieuwe Parklaan met de Cremerweg is een hulpverlener zelf opeens een slachtoffer geworden.

De ambulance motor werd aangereden, en de bestuurder daarvan kwam daarbij op de grond terecht. Om hun collega bij te staan werden twee ambulances ter plaatse gestuurd Het ongeval gebeurde omstreeks 13.15 uur. De auto en motorambulance reden in de richting van de Plesmanweg.  .

Ter hoogte van de Cremerweg stopte de auto voor het zebrapad. De achterop komende motorambulance merkte dit te laat op en reed de auto aan. De auto schoot op zijn beurt weer een stukje door en klapte met de voorzijde tegen een paal aan.

Na enige tijd is de motorbestuurder per ambulance maar zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Ook de bestuurder van de personenauto liep lichte verwondingen op in het gezicht, en is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

8 gedachten over “Ambulancemotor betrokken bij aanrijding kruising Nieuwe Parklaan Cremerweg

 • 14/12/2022 om 01:40
  Permalink

  I would like to thnkx for the efforts you’ve put in writing this website. I am hoping the same high-grade website post from you in the upcoming also. In fact your creative writing skills has encouraged me to get my own website now. Actually the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a great example of it.

  Beantwoorden
 • 23/11/2022 om 11:37
  Permalink

  I was suggested this web site by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my problem. You are amazing! Thanks!

  Beantwoorden
 • 25/07/2022 om 20:53
  Permalink

  You actually make it seem so easy with your presentation however I to find this matter to be actually something that I believe I’d never understand. It sort of feels too complicated and very broad for me. I’m looking forward to your subsequent put up, I’ll attempt to get the hold of it!

  Beantwoorden
 • 08/07/2022 om 19:47
  Permalink

  Wow! Thank you! I permanently needed to write on my site something like that. Can I implement a part of your post to my website?

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *